Ако реша да се кандидатирам, ще стана кмет на София.

...
Ако реша да се кандидатирам, ще стана кмет на София.
Коментари Харесай

Мая Манолова: Ако реша да се кандидатирам, ще стана кмет на София!

Ако реша да се кандидатирам, ще стана кмет на София. Впрегната е цялата машина на властта за офанзиви против мен. Опитите за офанзиви против мен демонстрират боязън, че ще се кандидатирам. Това съобщи националният омбудсман Мая Манолова в ефира на bTV.

„ Приемам всякаква поддръжка от българските жители, без да ги разделям по партийна принадлежност и цвят. Какво ще работи Мая Манолова след октомври не е значимо, значими за жителите са другите тематики “, добави тя.
„ Ако реша да се кандидатирам, ще го разглася обществено “.

На въпрос близка ли сте със Слави Трифонов, Манолова не удостовери. "Не съм водила диалози с него, както и с никоя друга политическа мощ ". „ Не чакам поддръжка от партийни централи. Имайте самообладание “, прикани тя.

На въпрос, имате ли парцели в провинцията, Мая Манолова удостовери: „ Имам 120 квадрата с двор от повече от декар покрай София. Тя се намира в Рударци и е обществено заявена. Аз нямам какво да укривам.

Имам апартамент и в кв. „ Хладилника “ от 94 квадрата. Аз съм под прожекторите от повече от 15 години. Всичко, което е могло да бъде тествано, е проверявано. Моите приходи са обществени и нямам от какво да се тормозя “.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР