Ако редовно четете новини за продуктите на компанията Samsung, знаете

...
Ако редовно четете новини за продуктите на компанията Samsung, знаете
Коментари Харесай

Samsung Galaxy A6 Plus се появи на жива снимка

Ако постоянно четете вести за продуктите на компанията Samsung, знаете ли по какъв начин ще наподобява упования Galaxy A6 Plus? За разлика от стандартните модели, той ще получи двойна съществена камера.
Живите фотоси на смарт телефона удостоверяват нашите догатки. Също те свидетелстват, че той евентуално ще има Infinity Display, както при другите апарати от А-серията през 2018 година.

Националната комисия за узаконяване на Тайван тества устройството под номер на модела M-A605G/DS. Тя показа и живите фотоси на хипотетичния Samsung Galaxy A6+. Що се отнася до характерностите, физическата разграничителна дарба на екрана ще бъде същата, като при по-компактния A6 (2018). Диагоналът на екрана обаче ще се усили до 6 инча. Той ще има 4 GB оперативна памет и процесора Snapdragon 625.

Както и множеството клюки, актуалните към момента не са получи удостоверение от представителите на марката. Samsung обаче към този момент заяви, че идващите апарати ще бъдат публично пуснати в продажба по Европейските страни. Очевидно, те ще се окажат в наличния ценови сегмент.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР