Ако разчитате повече на физическите си обекти, отколкото на онлайн

...
Ако разчитате повече на физическите си обекти, отколкото на онлайн
Коментари Харесай

„Добре дошли отново!“

Ако разчитате повече на физическите си обекти, в сравнение с онлайн магазина си, или пък изобщо нямате подобен, евентуално доста пъти сте се чудили по какъв начин да привлечете потребителите, изключително след началото на пандемията от COVID-19. За да съумеете, би трябвало да ги накарате да се връщат още веднъж и още веднъж, само че с толкоз съперници, по какъв начин да го извършите?

Освен това, за множеството хора към този момент е по-лесно да пазарят онлайн, с цел да спестят време и старания. Според Harvard Business Review с цел да дойдат при вас потребителите, би трябвало да им дадете прелестно преживяване. Тогава, когато им дадете нещо, което не могат да изпитат при онлайн покупка, е доста по-лесно да ги убедите да прекрачат прага ви.

Влезте в търсачките

Когато хората желаят да открият местен бизнес, удовлетворяващ потребностите им, влизат в търсачките. Ако вие не сте там обаче, няма по какъв начин да схванат за вас.

Щом един консуматор търси характерен бинес, той вижда лист с магазини, които са сходни по избран аршин. Ако не сертифицирате бизнеса си посредством Гугъл My Business, потребителите няма да го видят и ще отидат при ваш съперник. Важно е да се показвате и в Гугъл Maps, както и да оповестите ваша спомагателна информация, като да вземем за пример телефонен номер, фотоси и потребителски ревюта.

Всички тези данни дават по-добра визия на индивида какво да чака от вас, когато пристигна на място. Ако му харесва видяното, сигурно ще пристигна отново.

Организирайте събития

Когато организирате събитие в магазина си, за заинтригуваните става неизбежно да го посетят. Тогава са наясно, че няма да могат да получат същото преживяване онлайн, а това в допълнение ги стимулира.

В взаимозависимост от промишлеността ви има няколко вида събития, с които да увеличите трафика. Ако да вземем за пример имате йога студио, в което продавате и спомагателни артикули за йога, можете да проведете безвъзмезден час и да убедите присъстващите да посетят магазина ви.

Можете да организирате събития за лансиране на нови артикули, състезания, игри и доста други. Ако знаете какво желае таргет аудиторията ви и от какво най-вече се интересува, доста елементарно ще достигнете до подобаващата за тях тема.

Правете промоции на място

Особено за тези, които са по-пестеливи, тази тактика е сигурен метод, че ще ги привлечете. Предлагайте извънредни предложения, които важат единствено за физическия ви обект. От една страна вие получавате спомагателна облага, а от друга – потребителите икономисват пари.

Използвайте нюзлетърите, обществените медии, витрината и уеб страницата си, с цел да информирате клиентите си за това, което сте възнамерявали. Хората непрекъснато търсят способи да икономисват, а поднасяйки на вниманието им предложение, на което не могат да устоят, сигурно ще спечелите.

***

Да увеличите трафика в локациите си е значимо за увеличението на продажбите и разрастването на бизнеса ви. Ако не идват задоволително хора в магазина ви, още в този момент се погрижете за това.

Джаред Атчисън, съосновател на WPForms, за
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР