Ако работи политическата логика в държавата, би трябвало правителството да

...
Ако работи политическата логика в държавата, би трябвало правителството да
Коментари Харесай

Георги Свиленски: Нека всички българи излезем днес на протест в подкрепа на енергетиците и за спасяването на България

„ Ако работи политическата логичност в страната, би трябвало държавното управление да падне ”, съобщи заместник-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България ” Георги Свиленски.
 „ Защото две от партиите, които го поддържат, ГЕРБ и Движение за права и свободи, непрестанно го подлагат на критика пред медиите. От ГЕРБ непрекъснато настояват, че ПП-ДБ са крадци и желаят да усвояват средства от фондове, че са издънили бюджета. Сега ще има опция с причини и по-късно с гласоподаване да се разграничат от тях ”, уточни той в ефира на Euronews Bulgaria. 
 И акцентира, че следва посредством вота на съмнение да се официализира тройната коалиция сред ГЕРБ, ПП-ДБ и Движение за права и свободи.
 Свиленски прикани българските жители през днешния ден да излязат на митинг и да поддържат енергетиците. „ Излезте и протестирайте за спасяването на българската страна ”, обърна се той към обществеността. 
 По въпроса с провелия се Консултативен съвет по национална сигурност в отсъствието на политическите партии и последващия Председателски съвет в Народното събрание по същата тема, социалистът прикани президента и ръководещата коалиция да спрат да си мерят егото на гърба на българските жители. 
 „ Президентът не е индивидът, който дефинира функционалностите и съставът на КСНС – това е несъмнено от Конституцията. Когато България и света са в заплаха от войни, някой би трябвало да поеме задължения. Ако не могат, да си отиват ”, сподели още Георги Свиленски.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР