Ако Путин иска да намекне, че поне АЕЦ „Белене” да

...
Ако Путин иска да намекне, че поне АЕЦ „Белене” да
Коментари Харесай

Малинов: АЕЦ Белене няма да го бъде

Ако Путин желае да намекне, че най-малко АЕЦ „ Белене” да стане, с цел да защитим ползите си, в действителност е сбъркал адреса, без значение, че сега един от получателите – ГЕРБ, нещо поддаде, няма да има АЕЦ „ Белене”, няма да го бъде. Това сподели евродепутатът Светослав Малинов пред bTV.

Повод за коментара му е изказването на съветския президент Владимир Путин, който през вчерашния ден уточни България като неприятен образец в реализирането на енергийни планове поради „ Южен поток”.

Според Малинов България е „ болка” на съветския държавен глава поради трите основни плана от „ Големия шлем” – „ Бургас – Александруполис”, „ Южен поток” и АЕЦ „ Белене”, по които до момента няма сполучливо развиване.

Референдумът в Македония

По думите на евродепутата референдумът в Македония е могъл да постави един „ прелестен край” на драмата с името, която трае 20 години, и незабавно да даде начало на интеграционния развой, а точно - участие в НАТО и Европейски Съюз.

Според него нещата в западната ни съседка освен че не са завършили, а занапред стартират. От опозицията - ВМРО-ДПМНЕ, пък се страхували от предварителни избори, тъй като те щели покажат, че без значение, че 50% от гласовете не бяха минати, гласоподавателите, дали своят вот с „ да”, обезпечават голямо болшинство на ръководещата коалиция.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР