Ако проверите филмографията на Брад Пит, ще осъзнаете защо той

...
Ако проверите филмографията на Брад Пит, ще осъзнаете защо той
Коментари Харесай

Toй изглежда добре във всичко! Щурите модни моменти на Брад Пит, в които се влюбихме

Ако ревизирате филмографията на Брад Пит, ще осъзнаете за какво той е велик в това, което прави. Това е артист с обсег, който е изпълнявал перфектно толкова различни една от друга функции, че не можем да не му свалим шапка и да му признаем, че заслужава всяка частичка от славата си. На Брад Пит обаче не признаваме постоянно, че е същински хамелеон и в една друга сфера - модата.

В последните няколко години се вижда една нова епоха в облеклото на 59-годишния артист.  Той прави смели решения и прекрачва границите на допустимото и общоприетото в облеклото предвид неговия пол и възраст.  Честно казано, той наподобява добре във всичко сега, значително тъй като е доста благополучен да го носи и това си проличава.

Колко мъже ще изберат да се появят на публично събитие с пола и ще наподобяват секси? Брат Пит го може. Освен в пола, наподобява ужасно и в зелен костюм и жълти кецове.

Свикнали сме да виждаме пробно мъжко облекло в мейнстрийма от последните няколко години. За образец – артистът Тимъти Шаламе и артистът Хари Стайлс са представители на новата вълна млади звезди, които не се тормозят да носят екстравагантни и дръзки дрехи. Особено освежаващо обаче е да станем свидетели на еволюцията в гардероба на един мъж в края на петдесетте си години, пък било то и остаряващ като хубаво вино. Брад Пит   се трансформира от мъж, носещ главно обичайните дънки и тениска или пък черен костюм за аления килим, в експериментиращ фешън приключенец.

В галерията ще видите най-любимите ни визии на Брад Пит от последните няколко години. 
 Модните моменти на Брад Пит, в които се влюбихме  Модните моменти на Брад Пит, в които се влюбихме  Модните моменти на Брад Пит, в които се влюбихме  Модните моменти на Брад Пит, в които се влюбихме
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР