Ако просто влезем във властта заради постове и заради облагодетелстване,

...
Ако просто влезем във властта заради постове и заради облагодетелстване,
Коментари Харесай

В ПП имало хора жадни за власт, но ги е страх да не изгорят с партии от мафията

Ако просто влезем във властта поради постове и поради облагодетелстване, към този момент да сме го създали, само че към този момент един път го видяхме и изгоряхме с партии, подвластни от мафията. Това съобщи депутатът от " Продължаваме промяната " Александър Дунчев пред Българска национална телевизия.

Той изясни, че - в случай че има разговор сред двете партии да бъде в Народното събрание, сред водачите и пред медиите. Срещата ще е сред ръководителят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова и съпредседателите на Политическа партия Кирил Петков и Асен Василев, като тримата ще обсъдят да се спрат кражбите и да се спре корупцията. Ако желаеме да работим с другите партии в Народното събрание и не успеем да работим по целите на Политическа партия, то се обезсмисля битие на смяната, посочи Дунчев.

" Вече понесохме риск да влезем в коалиция с партии, които имат обречено минал с известни зависимости към мафията, падна ни държавното управление и загубихме предварителните парламентарни избори ", безапелационен бе депутатът от Политическа партия.
 Борисов се надява на кабинет с третия мандат или отиваме към президентска република Обновена
Борисов се надява на кабинет с третия мандат или отиваме към президентска република

Политическа партия се навиха на среща с ГЕРБ, само че са непреклонни - няма да поддържат държавно управление с мандата им

Според него единствената политическа алтернатива пред Политическа партия е да кажат какви са техните условия, при които могат да работят с всички партии . Политическа партия са подготвени да поддържат ГЕРБ и Българска социалистическа партия, стига да има ограничения, които да са за поддръжка на хората. Единственото, което можем да направи с ГЕРБ е да предоставим листата си с условия, ще им оказваме помощ да спрат кражбите, само че да участваме с тях в едно ръководство, в което да бъдем засмукани от тяхната корупционна машина - няма смисъл, акцентира Дунчев.

Той уточни, че въпреки всичко има хора в Политическа партия, които желаят да са във властта, само че увери, че няма съветска секта измежду опозицията в 48-ото Народно събрание. " Ако бях аз на мястото на Бойко Борисов и Деси Атанасова щях да направя следното - в случай че желаех работя с евроатлантическите партии щях да запитвам какво желаете, с цел да се оправим с корупцията, с което да се подсигурява, че ГЕРБ не може да употребява властта за кражба и корупция, а да се работи за по-добра стопанска система ", изясни Дунчев.

Дунчев добави, че би трябвало да има лист от правила и ограничения, по които депутатите да работят дружно.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР