Ако просто видите снимка на тази жена, вероятно ще си

...
Ако просто видите снимка на тази жена, вероятно ще си
Коментари Харесай

Тя е на 44 г., но изглежда сякаш е на 24. Ето каква е тайната ѝ за "вечна" младост

Ако просто видите фотография на тази жена, евентуално ще си помислите, че е към 20-годишна. Но ще се изненадате, когато научите, че тя е на... 44 години.

Красивата Лур Хсу е много известна в обществената мрежа Инстаграм. Тя е от Тайланд и се занимава с интериорен дизайн, само че сполучливо би се справила и като модел на козметика. Нейната кожа е повече от безупречна и идеална за реклама.

Докато някои споделят, че това са " просто гени ", с което сме съгласни, то други се интересуват от друго: по какъв начин Хсу поддържа кожата си толкоз блестяща, написа сп. " ".

Отговорът е много елементарен! 

Виж още:

Тайната е в положителната хидратация, както и отбягване на слънцето. Ако обаче се постанова да стои дълготрайно време на директна слънчева светлина, то Хсу наложително употребява слънцезащитен крем с висок фактор. 

Тя се пази, тъй като загорялата кожа е по-суха, надлежно е податлива на бръчки и петна. Разбира се... диетата също е значима част.

Много плодове, като праскови (за които може да научите забавни обстоятелства във видеото горе), зеленчуци, вода и риба са част от ежедневното меню на 44-годишната хубавица. Тя поучава да одобряваме храни с богато наличие на протеин и фибри. Физическите извършения също би трябвало да са част от дневната ни рутина. 

Виждате ли, нищо необикновено и невероятно за реализиране! Само малко твърдоглавие, дисциплинираност и асортимент на храните. Както и самообладание, тъй като нищо не става за ден-два.

Виж още:

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР