Ако пролетта е пробудила у Вас желание да промените частично

...
Ако пролетта е пробудила у Вас желание да промените частично
Коментари Харесай

20 години италиански бои ОИКОС успешно присъстват на пазара във Варна


Ако пролетта е пробудила у Вас предпочитание да измененията отчасти или тотално жилището или офиса си, започнете със стените, тъй като всеки осъзнава техния тип върху цялостния интериор или екстериор.





Достатъчно е да решите какъв жанр бихте желали да постигнете и може да сте сигурни, че желанието Ви ще се извърши. Един от водещите производители на бои и мазилки в Европа – италианския производител OIKOS S.r.l , повече от 35 година съчетава обичаи, качество и нововъведение в производството на декоративни бои и мазилки, воден от устрема да издигне боядисването в изкуство.





През 1998 година боите OIKOS стъпват на българския пазар, а през идната 1999 година стартират да се оферират и във Варна.



През пролетта на 2000 год. отвори порти и Магазин ОИКОС Варна , където към този момент 20 години Ви предлагаме висококачествени артикули, способни да придадат на стените древен или съвременен тип, топло или студено лъчение, чувство за велур или сатен.



Едноцветни бои с друг финиш, украшения наподобяващи кадифе и коприна, мазилки имитиращи камък или бетон, както и персонално отношение към всеки клиент, ведно с точно и качествено полагане на самите материали – това може да намерите тук.



Основната ни концепция в ОИКОС е всеки клиент да получи самостоятелно отношение като бъдат разпознати и задоволени неговите упования. Това в последна сметка, е част от нашия триумф. Две десетилетия след началото сме признателни на хилядите клиенти, които ни се довериха, доверяват ни се и през днешния ден. Благодарни сме и на нашите сътрудници - архитекти, вложители, строители и реализатори, с които дружно реализираме разнородни дизайнерски хрумвания.



Заповядайте в Магазин ОИКОС с цел да се запознаете с нашите материали, а тези от Вас, които създадат поръчка до края на месец май,ще могат да се възползват от отстъпка в цената.

 

За контакти: бул. “Цар Освободител “№44, Варна;

GSM: +359 885 119 505;

e-mail: [email protected]

https://www.facebook.com/OIKOSVarnabg/



 

*публикация
--> --> --> --> ``
реклама
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР