Ако произнасянето на определени звуци ни се струва абсолютно безсмислено,

...
Ако произнасянето на определени звуци ни се струва абсолютно безсмислено,
Коментари Харесай

Практикувайте „Лечебни звуци“

Ако произнасянето на избрани звуци ни се коства безусловно безсмислено, то на нивото на менталната сила това може да докара до промени в ориста на човек. И наложително до позитивни промени, в случай че организирате тази процедура с религия в душата.

Пеенето на мантри, разнообразни молитвени песни, даже единствено мелодичното изговаряне на звуци, хармонизира човешкото тяло вътрешно и има лечебна мощ.

Дори в случай че езикът на дадена молитва не ви е прочут, тогава вибрациите, основани по време на четенето й отново оказват удобен резултат върху вътрешните органи и всички жизненоважни системи.

Необходимо е прочувствено и ментално да се настроите към позитивен резултат от практиката. Почувствайте фино своите вътрешни чувства. Осъзнайте, че при изговаряне на звуците тялото ви ще стартира да се самолекува и процесите, протичащи вътре в него сами ще се контролират. Нарастващата Луна е съвършен асистент за удобен натурален резултат.

„ А “ - тон, който задейства белите дробове, усилва размера и силата им (облекчава нервното напрежение и има резултата на „ смирение “);

„ О ” - внася естетика в човешкия живот;

„ И ” - има удобен резултат върху действието на мозъка, лекува болести на дихателните пътища, оказва помощ в битката с неприятното въодушевление и депресията;

" E " - работи с гърлото и трахеята. Опитайте се да го пеете звука задоволително високо.

Тази процедура може да се извършва постоянно, когато имате предпочитание или потребност, само че е изключително потребна да се извършва през днешния ден.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР