Продуктите на Clorox може да са в недостиг след кибератака, предупреждава компанията

...
Ако продуктите на Clorox изглеждат по-трудни за намиране в наши
Коментари Харесай

Ако продуктите на Clorox изглеждат по-трудни за намиране в наши дни, можете да благодарите на хакерите.

Производителят на белина и домакински почистващи препарати каза в изявление на уебсайта си в понеделник, че „продължава да работи с по-ниска скорост на обработка“ в резултат на неотдавнашната кибератака, която повреди части от ИТ на компанията инфраструктура. Пробивът, който се случи миналия месец, наруши операциите, тъй като компанията „изключи определени системи офлайн“ като мярка за сигурност.

„Очакваме увеличаването на пълното производство да настъпи с течение на времето, но все още не сме оценка за това колко време ще отнеме, за да се възобновят напълно нормализираните операции“, казаха от компанията. Междувременно компанията ще продължи да обработва поръчки ръчно, тъй като реинтегрира своите системи, които са били извадени офлайн по време на атаката, според изявлението.

клиенти на програмата за лоялност на Caesars Entertainment, каза гигантът за гостоприемство и казино. Атаката за откуп беше насочена и към операциите на курорта, като гостите на хотела съобщиха, че не могат да получат достъп до стаите си с цифровите си ключове или да таксуват стаята. В резултат на това собственикът на хотела е губил между приблизително 4 и 8 милиона долара на ден, съобщава Las Vegas Review-Journal.

Този най-нов хак може също да окаже влияние върху финансовите резултати на Clorox за първото тримесечие, се казва в документ на SEC. Акциите на компанията паднаха с приблизително 2% до затварянето на пазара в понеделник.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР