Ако продължим така да воюваме, до година няма да можем

...
Ако продължим така да воюваме, до година няма да можем
Коментари Харесай

Гиркин: Ако продължим така да воюваме, няма да удържим и Кремъл

Ако продължим по този начин да водиме война, до година няма да можем да удържим и Ростов на Дон. Дори Кремъл с течение на времето няма да удържим. Това сподели с очевидно безпокойствие и отчаяние някогашният силов министър на сепаратистката Донецка национална република Игор Гиркин-Стрелков в следващо свое видео, което се популяризира в обществените мрежи.

" При това нахлуване, което те (украинците) организират сега, а те към момента не го организират по този начин мощно, може би ще удържим - всичко зависи от комадването и издръжливостта на войските на този сектор от фронта. Но в вероятност, наблягам, в случай че продължим да водиме война или по-точно да " спецоперираме " (препратка към " специфичната интервенция ", както в Русия назовават войната) както до момента, няма да удържим нищо. Дори Кремъл с течение на времето няма да удържим. Нито до годинка Ростов на Дон. "

" След като към този момент обстреляха Кремълския замък, извинете! И ние нямаме никаква реакция на това. Щом дори това не накара президентът като главнокомандващ да извърши предоставените му от Конституцията функционалности, то какво повече да приказваме? ", отчайва се Гиркин.
ТЕМА преди 4 часа 1194 преди 9 часа 531 преди 10 часа 2144
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР