Ако Продължаваме промяната (ПП) не съумее да създаде правителство, то

...
Ако Продължаваме промяната (ПП) не съумее да създаде правителство, то
Коментари Харесай

Даниел Лорер: Ако не успеем с втория мандат, поне сме създали програма за третия

" Ако " Продължаваме промяната " (ПП) не съумее да сътвори държавно управление, то ние ще завещаем на носителя на третия мандат една доста ясна стратегия с цели ", съобщи депутатът от Политическа партия Даниел Лорер в студиото на БиТиВи.

Движение за права и свободи и ГЕРБ не реагирали на изпратеното от Политическа партия писмо цели и покана за среща . Те евентуално считали " отново да създадат политически спектакъл ", чака Лорер. Той обаче не отхвърли, че е имало неофициални диалози с двете партии .
 ГЕРБ отхвърлят всевъзможни публични или кулоарни срещи с Денков
ГЕРБ отхвърлят всевъзможни публични или кулоарни срещи с Денков

ГЕРБ се питат за какво Политическа партия са провеждали диалози по кьошетата на Народното събрание

" В рамките на напъните на Политическа партия да създадем държавно управление, ние разделихме задачата на две - да намерим общи цели и откакто забележим, че има съгласие, да предложим състав, който да ги извърши. Ние сме като сапьори в Народното събрание ", сподели той.

" Ако стигнем до предложение на кабинет, това ще бъдат и специалисти и политически лица, които познавате ". Това сподели Даниел Лорер. Той сподели, че самият факт, че е издигната кандидатурата на акад. Николай Денков е явен знак, че партията търси съгласие . Лорер обаче беше безапелационен: " Асен Василев и Кирил Петков ще бъдат постоянно до нас, както и ще бъдат част от кабинета, в случай че се стигне до такава степен "
 Политическа партия позволява министри от Българска социалистическа партия и
Политическа партия позволява министри от Българска социалистическа партия и " Български напредък ", от ГЕРБ - не

И Меси да предложим, няма да се събере болшинство за кабинет, уточни Денков

Лорер засегна и:

" 150 млн. лева са дадени на куха компания без активност, с цел да купи друга относително куха компания с 200 хиляди лв. облага. Когато това се случва, парите изчезват и няма повече да ги забележим ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР