Ако Продължаваме промяната искат отново да назначат Станислав Тодоров начело

...
Ако Продължаваме промяната искат отново да назначат Станислав Тодоров начело
Коментари Харесай

Радомир Чолаков: ПП направиха три гафа за 24 часа, които взривиха правната рамка на енергетиката

Ако " Продължаваме промяната " желаят още веднъж да назначат Станислав Тодоров отпред на КЕВР, ще би трябвало първо да трансформират закона, с цел да може той да дава отговор на условията, това съобщи пред Българска национална телевизия депутатът от ГЕРБ-СДС Радомир Чолаков. Това съгласно него би лишило най-малко месец. Чолаков изясни, че Тодоров не е имал задоволително трудов стаж.

Между другото той го е знаел. Той сподели, че бил правист. Знате ли на мен към този момент почна да ми става обидно от юридическото равнище, с което сме заобиколени. 25 години съм бил началник на юридически отдел в разнообразни ведомства и в случай че на мен ми се беше случил подобен гаф - щях да си подам оставката, в случай че на мой правист се беше случило това - щях да го уволня незабавно. Ние ги предупреждавахме за господин Тодоров, че той не дава отговор на условията и това беше ясно. Те силово го назначаваха, съобщи Радомир Чолаков.

По думите му за 24 часа ръководещите са създали три извънредно тежки юридически гафа.

Радомир Чолаков: Или става дума за неначетеност и надменност или става дума за проект. Не може да правиш толкоз нелепости в случай че нямаш проект.

Българска национална телевизия: Какъв проект?

Радомир Чолаков: Вече започваме да граничим с полуда. Да разрушим енергетиката примерно. Да направиш три такива гафа за 24 часа - меморандума с Gemcorp, сигналът на ГЕРБ до ДАНС за медиаторите МЕТ, който отива във Върховната касационна прокуратура и решението на Конституционен съд за КЕВР - това са три за 24 часа, които просто взривяват цялата правна рамка на енергетиката.

Според народния представител би трябвало бързо да бъде назначен нов шеф, способен, с безупречна известност, който няма да има проблем да бъде гласуван с безусловно болшинство в пленарната зала. Той сподели още, че се съмнява дали обществото желае държавно управление със същите хора.

В Народното събрание, дребните партии главно, които истерично ги е боязън да отидат на избори, сега са подготвени да одобряват всевъзможни изнудвания от страна на Политическа партия единствено и единствено да има държавно управление. Докога нашите сътрудници от Народното събрание от дребните партии ще се държат като страхливи служители, които треперят, с цел да запазят още малко работните си места, разяснява депутатът от ГЕРБ-СДС.

Чолаков предвижда, че Бойко Рашков ще бъде идващият юридически проблем на държавното управление. Според него законът за КПКОНПИ, който са приготвили, е противоконституционен.

Създаде се едно очакване, едни бързи талибански решения - идваме тука, храс-прас, ние сме от Харвард, ние сме от Америка, а то не става по този начин, съобщи Чолаков.

Той удостовери за следващ път, че ГЕРБ желае и се готви за предварителни избори.

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР