Ако притежавате iPhone X на Apple, представете си устройството без

...
Ако притежавате iPhone X на Apple, представете си устройството без
Коментари Харесай

Оригиналната версия на iPhone X не включвала нито един порт

Ако притежавате iPhone X на Apple, представете си устройството без Lightning врата. Всъщност представете си, че десетата юбилейна годишнина на смарт телефона е 100 % без никакви портове. Според отчет, оповестен през днешния ден от Bloomberg, това е била концепция, която инженерите на Apple обсъждали при създаването на телефона.Но концепцията беше отхвърлена, защото безжичното зареждане е по-бавно от това с кабел. И има още какво да се вземе поради: безжичната технология за зареждане, включена в кутията, щеше да повдигне цената на това, което към този момент се бе трансформирало в много скъпа мобилна слушалка.
Според хората, осведомени с политиката на Apple, компанията възнамерява вероятно да отстрани всички бутони и външни портове от бъдещите iPhone модели. Това ще включва премахването на Lightning врата или каквото и порт Apple да употребява за зареждане на телефона в бъдеще. Имаше клюки, че Apple възнамерява да премине към USB порт тип-C за iPhone модел 2019.

iPhone и iPad постоянно са имали лични портове за зареждане , като се стартира с 30-пиновия конектор, който беше употребен с iPhone от първо потомство през 2007 година, чак до Apple iPhone 4s. На 12 септември 2012 година Apple показа своя Lightning конектор дружно с първия iPhone, предопределен да го употребява – Apple iPhone 5. Четвъртото потомство на Apple iPad, показано на същия ден, беше първият от таблетите на Apple, включващ Lightning порт като алтернатива за свързване.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР