Ако притежаването на имот е непосилно за много хора по

...
Ако притежаването на имот е непосилно за много хора по
Коментари Харесай

Още един инталиански град предлага къщи по 1 евро

Ако притежаването на парцел е непостижимо за доста хора по света, то за един дребен италиански град не може. Там парцелите са по джоба на всеки, тъй като може да си купите къща за 1 евро.

В град Сант`Елѝя а Пианѝзи, в южния италиански район Молизе, ще намерите осем къщи за продажба единствено за 1 евро. Разбира се не може да чака Много от парцел с такава цена, само че това, което е несъмнено е красивата панорама. 

Къщите изискват доста поправки. Освен това има една дребна измама: депозитът.
 В италиански град се продават парцели за 1 евро
В италиански град се продават парцели за 1 евро

Местната власт желае да реши казуса с обезлюдяването на района

Купувачите ще би трябвало да внесат депозит от 5000 евро, преди да закупят парцела и да създадат каквито и да било промени в него, написа английското издание Metro.

Според кмета на града купувачът ще би трябвало да показа проект за ремонт на парцела на локалните управляващи в границите на шест месеца след закупуването на къщата.

С тази оферта градът се надява да подтиква стопанската система на селските региони. Малките италиански градове обезлюдявани за сметка на метрополните градове с повече благоприятни условия.

Бъдещите притежатели не могат да видят оповестените жилища, до момента в който не заявят интереса си към къщите.

The Independent пресмята, че ремонтите на тези парцели костват приблизително сред 20 000 и 50 000 евро, тъй че няма да ви излезе напълно на ниска цена, само че въпреки това е много по-изгодно от ново жилище, изключително в случай че желаете да живеете на умерено място.

По предписание ремонтите би трябвало да бъдат приключени в границите на идващите три години. Що се отнася до избора на покупател, градът ще избра тези, хора, които желаят да наемат локални служащи и да употребяват локални материали.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР