Ако прилежно проверявате хороскопа си или се ровите в наталните

...
Ако прилежно проверявате хороскопа си или се ровите в наталните
Коментари Харесай

Вижте кои са най-смелите знаци на зодиака и дали сте сред тях

Ако прилежно проверявате хороскопа си или се ровите в наталните карти на приятелите си, сигурно знаете, че астрологията може да ни даде визия за нашите персонални характерности и претекстове.

Чудили ли сте се в миналото за какво постоянно сте подготвени да излезете и да се изправите против компликациите, вместо да се криете и да се надявате надявате, че всичко ще се подреди от единствено себе си?

Може би даже се дразните на хора, които не взимат нещата в ръцете си и не работят бързо, тъй като вие бихте предпочели да бъдете дейни и да „ хващате живота за опашката “.

Астрологията може да изясни тази линия от характера. Вижте дали сте измежду най-смелите знаци на зодиака.

Овен

Без храброст, няма популярност е вашата мантра, Овни. Вие сте ръководени от смелия Марс и водени от неговите безстрашни импусли. Овенът също е първият знак в западната астрология, което значи, че те не се опасяват да пробват нови неща и да се излагат нарискове, които никой до момента не е поемал. Те са естествени водачи, които се изправят пред незнайното без боязън, подготвени да поемат всевъзможни провокации. И в случай че би трябвало да бъдем почтени, Овни, обичате тръпката.

Лъв

Има причина да сте изобразени като храбрия лъв. Вие сте толкоз уверени в себе си, че даже в лицето на заплахата оставате непоклатими. В последна сметка вие сте ръководени от Слънцето. Без значение против какво се изправят, естествената самонадеяност на Лъвовете ги прави задоволително смели, с цел да рискуват и да се приземяват на крайници без изпитание.

Скорпион

Няма доста неща, които могат да ви уплашат, Скорпиони. Вие сте фенове на мистиката, мистериите (и от време на време окултното), с помощта на ръководещата ви планета Плутон, която е обвързвана с мистицизма и тъмната страна на живота. Скорпионите надълбоко в себе си знаят, че на този свят няма нищо непрекъснато и всичко постоянно се трансформира. Те са склонни да поемат опасности, без да се замислят, изключително в случай че това спомага за тяхното развиване. Вие отказвате да позволите на страха да ви спре да се наслаждавате на живота и точно това прави смелостта ви непоколебима.

Водолей

Управлява ви бурната планета Уран, която ръководи катаклизмите и непредсказуемостта, тъй че сте способни да приемате несигурността в живота с отворени прегръдки. Вашият знак е съществен и въздушен, което ви прави самостоятелни, високо интелектуални и не ви разрешава да давате приоритет на това, което другите хора мислят за вас. Вашата храброст се основава на това, че сте подготвени да вървите против течението и да се бунтувате против срещу грешноразбрани правила и статуквото.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР