Ако през 2019 г. стратег от Демократическата партия надникне пет

...
Ако през 2019 г. стратег от Демократическата партия надникне пет
Коментари Харесай

Подгответе се за падането на Камала Харис

Ако през 2019 година пълководец от Демократическата партия надникне пет години в бъдещето и научи, че Джо Байдън е президент и здравето му се утежнява, новината за избора на Байдън ще пристигна като прелестно облекчение. „ Жена на годината “ на списание Glamour за 2018 година, някогашен основен прокурор на Калифорния и американски сенатор, Камала Харис изглеждаше като светлото бъдеще на Демократическата партия.

Сега обаче множеството наблюдаващи, разтревожени от обществената изкуфялост на Байдън, откриват няма разтуха в Харис. Ако Байдън трябваше да бъде заменен като номиниран от Демократическата партия, Scuttlebutt допуска, че демократите от естеблишмънта биха предпочели да прескочат Харис и да се извърнат първо към ръководещите. Гавин Нюсъм или Гретхен Уитмър. Това не е обикновено.

Харис, от своя страна, се оказа по-малко от естественото като вицепрезидент. Най-забележителното е, че тя се е трансформирала в набор от афоризми, толкоз неразгадаеми, че вирусната опозореност е обезпечена съвсем всякога, когато...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР