Ако през 1999 година начело на Русия е бил Владимир

...
Ако през 1999 година начело на Русия е бил Владимир
Коментари Харесай

Ако Путин беше президент, НАТО нямаше да бомбардира Сърбия

Ако през 1999 година отпред на Русия е бил Владимир Путин и тя е била по-силна, нямаше да има експанзия против Съюзна Република Югославия. Тогава съотношението на силите обаче е било такова, че той е нямало по какъв начин да се опълчи. Днес Белград знае, че може да потърси помощ и това е доста значимо. Това съобщи министърът на външните работи на Сърбия Ивица Дачич при откриването на научната конференция „ Сръбско-руски връзки в епохата на огромните политически промени ( края на XVIII век – края на XX век), написа белградският всекидневник „ Вечерне новости “.

Дачич сподели, че сръбско-руските връзки в исторически проект са на най-високо равнище и че се характеризират със съдействие във всички области. „ За нас е доста значима поддръжката в защитаването на суверенитета и интегритета на страната, както и поддръжката за решаването на косовския въпрос посредством мирни и дипломатически средства “, изясни първият посланик на Белград, съобщи организация " Фокус ".

Дачич напомни, че Сърбия и Русия имат вековни, твърдо открити и извънредно другарски връзки: Имаме развити и духовно близки връзки. Русия беше доста значима в интервала на възобновяване на сръбската държавност, а доста сърби емигрираха в Русия по време на огромните миграции и по-късно играха видна роля в тази страна “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР