Ако преди имахме шоумен, който 12 години подред ни предлагаше

...
Ако преди имахме шоумен, който 12 години подред ни предлагаше
Коментари Харесай

Политолог: Имаме двама шоумени, които се борят за една и съща публика

" Ако преди имахме шоумен, който 12 години поред ни оферираше едно и също шоу, в този момент към този момент имаме двама шоумени, които се борят за една и съща аудитория ". Това комeнтира пред БНР политологът Георги Киряков, разяснявайки съперничеството сред Слави Трифонов и Бойко Борисов.

" Няма по какъв начин в тази обстановка да чакаме логичен политически спор. И няма по какъв начин в демократична обстановка в България да чакаме логичен управнически и политически спор. Никога у нас не е имало конфликт на хрумвания за ръководството на страната. Този конфликт на хрумвания постоянно се е случвал след избори. Защото множеството хора не са мощно заинтригувани от това какъв спор за политики ще се организира по време на предизборна акция. В българския политически живот от 1989 година насам няма съществени политически диспути за бъдещето на страната ", счита Киряков.

" Имаме конфликт на шоумени и то на този стадий в интерес на Слави Трифонов и във щета на Бойко Борисов. Това е борба за един и същи зрителски интерес и тук Слави Трифонов е доста по-опитен от Бойко Борисов и последният би трябвало да си даде сметка за това. Ако до момента безалтернативно и покорно му се даваше опция да демонстрира политическия си шоу гений, то в този момент към този момент имаме сериозна конкуренция в лицето на Слави Трифонов. Категоричен съм, че Бойко Борисов ще загуби този дуел. Така че Борисов би трябвало да се откаже от този си жанр, в случай че желае да се върне на политическата сцена като главно значимо лице. Въпреки че малко хора към този момент желаят това връщане... ", добави Киряков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР