Ако преди години имаше бум на поставянето на силикон, сега

...
Ако преди години имаше бум на поставянето на силикон, сега
Коментари Харесай

Родният хайлайф полудя по естетичните процедури

Ако преди години имаше взрив на слагането на силикон, в този момент всички звезди прибягнаха до филъри и ботокс. Посещенията при естетичния кожен лекар се трансфораха като посещаване при коафьор – случват се все по-често и не минават без стори в инстаграм.

Ако преди главно дамите се славеха с пластичните си корекции, през днешния ден мъжете посещават кожните лекари наедно с тях. Всяка звезда си има собствен обичан кожен лекар и като че ли се надпреварват кой по-често го посещава. Разбира се, обичаното място незабавно се отразява с благодарствени изявления, че дори и по този начин известните игри “giveaway ”.

Сред процедурите, за които ни осведомят, са филъри и ботокс, а напоследък виждаме от ден на ден звезди с смяна в брадичката. Изглежда, че с изключение на скулите, звездите са полудели и по по-издълженото лице и “Jawline ”.

Оказва се, че тези визити са се трансформирали в наложителна част от живота на звездите, които при първа опция посещават своите лекари. Дори кралят на попфолка Азис е измежду мъжете, които не крият, че се подлагат на разкрасяващи процедури.

Преди време той разгласява видео, на което известната доктор Каляшева му бие филъри в гърдите, с цел да укрепи окосмяването му. В едно от последните му сторита се проличава, че това не е единствената процедура, която си прави. Не сме сюрпризирани поради близкото му другарство със Светлана Гущерова , която от години не стопира да ни осведоми за визитите си при обичаната дерматоложка на звездите.

Интересното обаче е, че без значение от слуховете за разярилата се неотдавна война сред Светлана и плеймейт 2019 Михаела Тодорова , и двете изкусителки разгласяват всяко свое посещаване при известната дерматоложка. В профила й виждаме и други известни пациенти, измежду които са Галин, Фики и Яница.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР