Ако преди два месеца някой ми беше казал, че животът

...
Ако преди два месеца някой ми беше казал, че животът
Коментари Харесай

Разтърсващият зов на една майка

Ако преди два месеца някой ми беше споделил, че животът ми ще е на части, че ще апелирам за помощ виртуални другари, нямаше да допускам. Но се случи немислимото... Така една майка стартира апела си за помощ, написа Plovdiv24.

``
реклама

" На 28 април 2019 дребното ми момченце бе диагностицирано с мозъчен израстък. Огромен. Над 8 см. И това в главичката на едногодишния ми наследник. Земята спря, след това се завъртя с гневна скорост – първа болница, втора. Първа интервенция (част от тумора и хидроцефалия), втора интервенция (псевдоменингоцеле и слагане на клапа), а в този момент е нужна трета. Туморът е незлокачествен по хистология, само че остатъкът е на място, на което се оказва, че малко неврохирурзи са подготвени да оперират и да дадат положителни прогнози. 

Детето към този момент не върви, яде и пие малко, макар титаничните ми старания да напъхам нещо в него. Писах под дърво и камък, вяра дават от " Аджибадем Истанбул " и професор Мемет Йозек се наема да направи интервенцията допустимо най-скоро, като мнението му е, че е нужно коренно да се изреже всичко, което е останало от тумора. 

Научих медицински термини, зад които стоят страшни неща. По-страшното е, че научих по какъв начин да слушам рева на детето си, даже когато не плаче. 

Синът ми е български жител, само че сметката, която имаме, е на името на сестра ми, тъй като не сме в България и аз нямам по какъв начин да отворя сметка на мое или негово име. Само дето тъгата и безсилието са идентични на всички места и май няма значение географски къде страда едно дете. Никой не е задължен да ми има вяра, че нямам нито парите, нито нещо, което да продам и да осигуря най-малко част от тях. И въпреки всичко, аз съм длъжна да опитам, тъй като не ми останаха порти, на които да почукам с вяра. 

Гордост и време са две категории, които в този момент са разкош, който не мога да си разреша!  Операцията би трябвало да се извърши преди 25 юни, когато професорът отпътува за Съединени американски щати. Прилагам документи. Офертата е единствено за интервенцията. Ще допълням с оферта от астистънс компания за превоз и така нататък Всеки миг чакаме утвърждение от " ХелпКарма ", където ще се набират средства. Ще дам линк при първа опция ".

Кампанията към този момент е дейна:

https://helpkarma.com/campaign/da-spasim-ednogodishnia-djoni-save-johnny-531 

Банковата сметка:

IBAN BG11RZBB91551010691956

BIC RZBBGSF

КРЕМЕНА ЮЛИЯНОВА КАМБЕРОВА
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР