Ако преди 30 години, когато настоящата сграда на КАТ в

...
Ако преди 30 години, когато настоящата сграда на КАТ в
Коментари Харесай

Калоян Паргов предложи Столична община да се включи в изграждането на нова сграда на КАТ

" Ако преди 30 години, когато актуалната постройка на КАТ в " Дървеница " беше издигната в края на града, в този момент към този момент мястото е централно и много натоварено, изясни Калоян Паргов. - Тогава постройката е била издигната взаимно със Столична община, по тази причина предлагането ми в този момент е и новата да бъде построена по този метод ".

Калоян Паргов означи, че размерът на работа в последните 10 и повече години в КАТ непрекъснато нараства, а площта е все по-недостатъчна. " Изграждането на нова постройка в покрайнините на града, която да бъде задоволително огромна и комфортна, с цел да поеме големия размер от работа, доста ще усъвършенства и услугите, предлагани от КАТ, а жителите ще бъдат удовлетворени, сподели Калоян Паргов. - Радвам се, че предлагането ми беше по този начин добре признато от комисар Тенев. Надявам се тази концепция да не остане единствено в залата на СОС ".

Общинският консултант от Българска социалистическа партия изрази мнение също, че е неотложно да бъде повишен броят на чиновниците в общинска полиция. " Важно е да има и разграничаване на пълномощията им, защото в този момент едни и същи служители на реда от разнообразни подразделения биват употребявани за всевъзможни всеобщи мероприятия, разяснява той. - Освен това, считам, че управлението на Столична дирекция на вътрешните работи би трябвало да вземе поради евентуалната заплаха от нарастване на случаите на битова престъпност по икономическа насила. Кризите, които сега се натрупаха в страната, нарасналите цени, инфлацията се отразяват доста тежко на жителите и това сигурно ще докара до покачване на битовата престъпност ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР