Ако повечето от участничките в Ергенът очевидно са влезли във

...
Ако повечето от участничките в Ергенът очевидно са влезли във
Коментари Харесай

Бомба: Майката на Елена от "Ергенът" издаде коя е победителката!

Ако множеството от участничките в " Ергенът " явно са влезнали във формата за популярност и пиар, то има няколко, които искрено захапаха въдицата по Евгени Генчев. Една от тях е по този начин наречената интелектуалка на предаването - Елена, която е подготвена и на главата си да застане, единствено да бъде видяна от пианиста.

Евгени обаче, като че ли на инат, нито един път не се е отнесъл с нея по по-специален метод, да не приказваме за целувка по устните. Нищо, че Еленка му натика сама краката си, с цел да ги масажира и се опита да провокира предпочитание у него. Уви, не се получи.

Преди часове пък не различен, а майката на Елена се изпусна и разкри коя ще е победителката във формата. Или по-скоро коя няма да е! Тя постна в профила си вест от уебсайт със заглавие, че щерка й печели формата. А над поста написа: " Ама в действителност ли?! "...

С този подигравателен въпрос дамата твърдо разкрива, че щерка й няма да е избраницата на Генчев. Защото в случай че беше тя, то за сходен издайнически пост, двете щяха да носят финансова отговорност към продукцията (знаем, че договорите за конфиденциалност са извънредно строги).

Всъщност не е мъчно и самичък да се сетиш, че Елена, колкото и да е интелигентна, няма да е победителката, тъй като на Евгени му липсва най-важното с нея - химия. " Няма ли химия, колкото и почитание пред акъла й да демонстрира, няма да станат повече от другари. Така е в живота, по този начин е и на екрана ", разясняват фенове на продукцията.

Тагове: Ергенът Елена от Ергенът Евгени Генчев пианист
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР