Ако попитате какво разбират под перфектна връзка, мъжете и жените

...
Ако попитате какво разбират под перфектна връзка, мъжете и жените
Коментари Харесай

4 условия за перфектна връзка според жените

Ако попитате какво схващат под съвършена връзка, мъжете и дамите няма да ви дадат еднопосочен отговор. Едните постоянно имат повече условия спрямо другите и това е напълно обикновено. Обикновено дамите са по-взискателни към половинките си. Повечето търсят човек, на който могат да разчитат във всяко едно отношение. Ето за какво желаят постоянна връзка и сътрудник, на който имат доверие. Ето кои четири условия са значими за дамите, с цел да може една връзка да бъде съвършена:

1. Стабилни приходи
Разбира се, за доста дами се приказва, че преди всичко търсят парите, а не възприятията, които изпитват. Има разлика сред по този начин наречените „ златотърсачки “ и дами, които желаят да бъдат с човек, който има постоянни приходи. Ако го има това изискване, те имат по-голяма сигурност, че в случай че основат семейство, мъжът ще може да покрие неговите потребности. В други случаи дамите имат много по-успешна кариера, само че това ги задължава да не излизат с който и да е. Затова си търсят човек, който е на тяхното равнище.

2. Мъже шегаджии
Много дами си падат по мъже, които не са толкоз привлекателни, само че пък имат ужасно възприятие за комизъм. Те могат да ги разсмеят даже когато им е тъжно и плачат. Колкото по-забавни и отзивчиви са мъжете, толкоз по-добре ще се схващат с дамата и нейните най-близки другари.

3. Без неистини
Жените държат връзката да се основава на взаимно доверие. Те не понасят лъжата. Ако намерят човек, с който споделят своите съкровени фантазии и секрети, само че останат излъгани, могат да прекратят взаимоотношенията си с него неотложно.

4. Задоволително показване в леглото
Погрешно е схващането, че някои дами си падат по мачовци и търсят надали не „ секс машини “. За тях представянето в леглото не е водещ фактор за съвършената връзка. Въпреки това, те са на мнение, че интимните милувки също оказват огромно въздействие върху връзките сред двама души. Жените желаят да бъдат обичани и глезени, а що се отнася до секса, те могат да се задоволят и с по-малко. Те избират да извършват фантазиите на мъжете, с което да покачват либидото им.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР