Ако попитате Грейс Джоунс – дамата, която успява да доживее

...
Ако попитате Грейс Джоунс – дамата, която успява да доживее
Коментари Харесай

Johnnie Blonde – “слънчевото“ уиски, създадено за миксиране

Ако попитате Грейс Джоунс – дамата, която съумява да доживее до цели 109 години – каква е тайната на нейното дългоденствие, тя би ви дала отговор с една-единствена дума. Уиски. Не инцидентно това е една от най-популярните и желани алкохолни питиета в света, а в този момент, с помощта на Johnnie Walker и техния нов бленд Johhnie Blonde, тя ще се опита да притегли към себе си още по-голям брой фенове.

Как тъкмо?

Начинът, по който питиетата се употребяват по света, се трансформира непрекъснато. Все повече хора се социализират в ранните часове на вечерта – в едни по-спокойни и непринудени пространства, постоянно над висока чаша с алкохолен коктейл, която несъмнено не бързат да изпият.

Johnnie Blonde е основано точно за сходни мотиви – това е съвършената основа за този вид питиета, кулминационната точка от един нов метод на мислене за шотландското уиски, уиски, основано, с цел да бъде миксирано.

Балансиран, кремообразен и мек, със сладки нотки на ванилия и подправки,

усетът на Johnnie Blonde е нещо, което сигурно не сте опитвали до момента. Това е един нов артикул, основан от екипа на Johnnie Walker, който е особено блиндиран, с цел да удиви феновете на скоча и да преобърне визиите на тези, които до момента не са били фенове на уискито.

Един взор е задоволителен, с цел да се убедите, че Johnnie Blondie не е типичното уиски, с което сте привикнали. То идва в транспарантна бутилка и надлежно – притегля вниманието към себе си със „ слънчевия “ си цвят.

Модерният бленд на Johnnie Blonde отлежава в бъчви от американски бърбън, откъдето придобива нетипичните за шотландско уиски мекост и наслада, които, в композиция с лекия и гальовен послевкус с нотка на пикантност, трансформират Johnnie Blonde във вашето ново обичано уиски прекарване.

Johnnie Blonde – както за запалянковците, по този начин и за любопитните

Johnnie Blonde разкрива цялостната дълбочина, която феновете на уиски чакат от един същински скоч, а по-ярките и по-сладки усети в бленда ще се харесат и на тези, които до момента не са си падали по скоча. Това ново уиски е цялостно с усет и светлина. То е витално и по-сладко от предстоящото и разкрива цялостния си капацитет, когато се смеси с газирана лимонова напитка, с цел да се прероди в освежаващо пиво, бълбукащо от усет – идеално за откривателите и феновете на заниманието. 

Johnnie Blonde е многолико уиски, уместно за чиста консумация, само че и чудесна напитка за миксиране. За да се убедите сами, пригответе тази лесна и освежаваща рецепта:

Необходими съставки:

- 50 мл Johnnie Blonde

- 150 мл лимонена газирана напитка

- Висока чаша

- Лед

- Резен портокал за още по-голяма прохлада

Начин на подготвяне:

Напълнете високата чаша с лед, прибавете уискито и газираната напитка. Украсете с комат портокал и готово – получавате чаша вкусна прохлада.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР