Ако поне веднъж сте се интересували от здравословно хранене, то

...
Ако поне веднъж сте се интересували от здравословно хранене, то
Коментари Харесай

Елиминирайте вредните мазнини от тялото си с тези източници на полезни мазнини

Ако най-малко един път сте се интересували от здравословно хранене, то знаете, че мазнините се разделят на наситени и ненаситени. Тъй като наситените мазнини се смятат за нездравословни и нездравословни за човешкото тяло, по-голямата част от хората възнамеряват да ги изхвърлят от ежедневната си диета. От друга страна, положителните мазнини могат да поддържат сърцето ви крепко и здравето ви във форма. За да си ги осигурите, просто включете тези храни в менюто си.

1. Семена от чиа
С чая от тези 4 билки, мазнините ще се стопят за негативно време!
Различните билки са потребни за разнообразни неща и са ни първи помощници при грипове и настинки. Този страховит коктейл от четири билки об...

Семената от чиа са идеално допълнение към ежедневната храна, защото съдържат потребни свойства. Те предизвикват загубата на тегло, управляват кръвната захар, усъвършенстват здравето на зъбите и укрепват костите. Въпреки това те са богати на калций и могат да подобрят усета на пудинги, смутита и салати за момент.

2. Авокадо

Авокадото е плод, кондензиран с чудеса. То има страховит усет и играе съществена роля за понижаване на високите равнища на холестерола. Авокадото съдържа ненаситени мазнини и се смятат за едни от най-хубавите спътници на тоста. Добавете ситно нарязано авокадо към яйцата или направете гуакамоле, с цел да се насладите на храната си оптимално.

3. Кедрови ядки
6 аргументи, заради които мазнините в корема са рискови за живота
Всеизвестен факт е, че наднорменото тегло води до куп рискови болести. Това се дължи на несъразмерното струпване на мазнини в подкожн...

Кедровите ядки са здравословни ядки, които покачват имунитета и хормоналния напредък. Те имат мека текстура, прелестен мирис и могат да се употребяват сурови. Те са богати на витамин А и лутеин, които са доста потребни за здрави кости и по-остро зрение. Добавете цели кедрови ядки към салати или ги натрошете върху пудинги или смутита.

4. Ядки макадамия

Ядките макадамия са едни от най-здравословните ядки, които имат диетични фибри и доста антиоксиданти. Те са източник на фибри, витамини, минерали, желязо и манган. Те имат богат и сладостен усет, който прави тези ядки най-хубавите закуски за ядене. Можете също да добавите тези ядки към салати, смутита, пудинги и да ги употребявате като други ядки в диетата си.

5. Зехтин
От какво се натрупат мазнините по корема и по бедрата?
Хормоналният дисбаланс е главният провинен, както и генетиката, и методът ви на хранене. Ефективна диета с краставици И разпределени...

Зехтинът има доста изгоди за здравето, защото съдържа голямо количество антиоксиданти и витамин Е. Той поддържа равнищата на холестерола ви под надзор и съдържа богати здравословни мазнини, които в подмяна оферират изгоди за здравето на човешкото тяло. Може да се употребява като дресинг за салата или за овкусяване.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР