Ако ползвате TikTok, със сигурност знаете, че в сред най-популярните

...
Ако ползвате TikTok, със сигурност знаете, че в сред най-популярните
Коментари Харесай

Мис Плюс Сайз искрена за хейта, мъжете и подигравките! Защо Веселка не казва килограмите си

Ако ползвате TikTok, сигурно знаете, че в измежду най-популярните тиктокъри у нас е моделката Веселка Маринова, която стана и първата Мис Плюс Сайз в България. Както можете да очаквате, Веселка е залята от хейт. Именно за хейта, килограмите, подигравките и мъжете приказва тя в последния си Q&A в своя YouTube канал.

Виж още: " Не завоювах игрите, само че завоювах теб ": Валентин и Елия от " Игри на волята " са гаджета

" Хейтът към мен не е конструктивен, а дебелашки, което пък демонстрира какво общество сме ", разяснява Веси, като и увери всички, че този вид мнения няма по какъв начин нито да я наранят, нито да я разстроят. Всъщност тя е била обект на насмешки още от учебните години, като са ѝ се подигравали и девойки, и момчета. 

Именно килограмите на Веселка бяха измежду топ тематиките, които вълнуват почитателите ѝ. Е, тя към момента не се усеща подготвена да показа какъв брой са те, само че и съобщи, че варират прекалено много изключително през лятото и зимата. И още нещо - моделката е уверена, че няма да променим мнението си за нея, знаейки някаква си цифра. 

Виж още: Наръчник на плеймейтката: Нора Недкова разрушава мъжки сърца, а първокласното я влече

Веселка призна, че няма другар все още и повода за това се крие в опита ѝ. " За годините си е научих, че е по-добре да си самичък, в сравнение с с човек, който не те почита, който ти изневерява, и с който се чувстваш зле ", безапелационна е тя.

Иначе все още Веси е студент в Нов български университет, като учи цели две специалности - Мода и Маркетинг. Живее на квартира в София, работи, само че признава, че и родителите ѝ към момента ѝ оказват помощ. Що се отнася до работата ѝ на модел, тя споделя, че преди години, когато била на 17 година, попаднала на профила на Ашли Греъм в Instagram и се въодушевила. Така и тя станала модел.

Изображение: https://www.instagram.com/vesimarinova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР