Ако получа покана, ще си помисля дали ще приема или

...
Ако получа покана, ще си помисля дали ще приема или
Коментари Харесай

Гвоздейков за евентуалното си участие в кабинета Габриел: Ако получа покана, ще си помисля дали ще приема

А ко получа покана, ще си помисля дали ще приема или не. Това съобщи пред публицисти министърът на превоза и известията Георги Гвоздейков, който разяснява дали ще бъде част от актуалното постоянно държавно управление след идната премиерска ротация, предстояща през март. 

На въпрос сигурен ли е за своето място в кабинета „ Габриел “ след премиерската ротация сред Николай Денков и Мария Габриел, той отговори: „ Това не е тематиката, която стои пред моя взор, защото всички бяхме наясно, когато приехме да сме министри, че нашата работа е да свършим значимите неща за обществото и да осъществим задачите на управническата стратегия. Това е най-важното за мен. Какво ще се случи оттова нататък, не е тематика за мен “. 

Министър Гвоздейков съобщи, че дава отчети и доклади за осъществяването на управническата стратегия и постигнатите досега резултати.

„ Не би било редно да давам оценка самичък на себе си. Заедно с екипа вършим всичко допустимо поставените цели и задания да бъдат изпълнени в период “, увери той. 

Георги Гвоздейков разяснява тематиката откакто връчи на изпълнителния шеф на Университетската многопрофилна болница за интензивно лекуване „ Света Анна “ София доктор Славчо Близнаков документите за регистрация на вертолетното летище в болничното заведение.

Площадката е първата в столицата, която е записана според условията на европейското и българското законодателство за регистрация на болнични вертолетни летища.

Тя ще бъде включена в системата за незабавна здравна помощ по въздух (HEMS).
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР