Ако половинката ви е Близнаци, тогава определено трябва да вземете

...
Ако половинката ви е Близнаци, тогава определено трябва да вземете
Коментари Харесай

Kак да оцелеете под един покрив с Близнаците: съветите на астролозите

Ако половинката ви е Близнаци, тогава несъмнено би трябвало да вземете поради препоръките, разказани в тази публикация. Те ще ви оказват помощ да изградите мощна връзка с обичания човек. Близнаците са влюбчиви, тъй че може да решат, че вие ​​сте идеалният сателит за тях.

Не усложнявайте нещата

Постарайте се по никакъв метод да не усложнявате връзките си с Близнаци. Колкото по-често говорите с тях със сериозен звук и поуки, толкоз повече Близнаците ще стартират да се затварят пред вас.

Това може да сътвори огромни проблеми в бъдеще, изключително като се има поради, че представителите на тази зодия избират да не се разкриват към тези, които не ги третират като равни. Близнаците няма да търпят желанието ви да управлявате една връзка. Те не желаят да живеят в послушание.

В никакъв случай не ги изоставяйте в сложна обстановка

Ако Близнакът изиска помощ, тогава помощта в действителност е нужна. Това е едно от най-важните правила за удобно общуване. Да, Близнаците постоянно са егоисти, само че техният нарцисизъм е много сдържан и съвсем в никакъв случай не вреди на връзките, само че несъмнено не би трябвало да се държите по този метод с тях. В една връзка не може да има двама егоисти, тъй като това към този момент ще наруши енергийния баланс.

Не ги притискайте

Ако внезапно желаете да се ожените или да имате бебе, просто предложете на Близнаците концепцията, само че не им поставяйте ултиматуми. Няма потребност да казвате: „ Искам това и това не се разисква. “ Просто е належащо да обсъдите всичко с Близнаците, защото тези хора постоянно се опасяват от виновни стъпки и публична регистрация на брака.

Обръщайте внимание на интервалите на безмълвие

Ако Близнаците мълчат и се държат доста безшумно, значи нещо се е случило. Най-вероятно те са създали нещо и просто се опасяват да ви кажат за това. В такива моменти е значимо да им покажете своята доброжелателност и деликатност. В този случай те самите ще опишат всичко. Просто не ги пришпорвайте и не им досаждайте с въпроси за какво са толкоз тихи и тъжни.

Опитайте се да впечатлявате Близнаците

Всички, които са родени под контрола на тази зодия, обичат оригиналността на гаджето им. Бъдете радостни, занимателни, общителни. Не се опасявайте да им вършиме непредвидени дарове, даже и най-малките. Близнаците в действителност правят оценка вниманието на половинката си и ненавиждат цялостното му неявяване.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР