Ако полицията арестуваше всеки човек, нарушаващ закона, то всеки един

...
Ако полицията арестуваше всеки човек, нарушаващ закона, то всеки един
Коментари Харесай

Вижте кои са 10-те най-абсурдни затворнически присъди

Ако полицията арестуваше всеки човек, нарушаващ закона, то всеки един от нас към този момент щеше да е „ зад решетките “, тъй като когато и да е нарушаваме някои избран закон, в някоя избрана страна. За да ви потвърдим какъв брой невероятни могат да бъдат правосъдните прегрешения, ще ви разкрием 10-те най-абсурдни затворнически присъди.

1. Арест, поради нецензурни думи

Можете ли с ръка на сърцето да кажете, че в никакъв случай през живота си не сте употребявали нецензурна дума? Ако сега поклащате отрицателно глава, то тогава можете да се радвате, че не се намирате в Ню Берн, Северна Каролина. Уесли Форс прегрешил, псувайки пред шефа на супермаркет и то в наличието на служител на реда. Служителя на реда незабавно заловил нарушителят, който споделил неприятните думи: „ Ще върша каквото, по дяволите, си реша! “. Резултатът от случая – 10 дни отнемане от независимост.

2. В пандиза, поради събирането на дъждовна вода

Ако живеете в Орегон, по-добре внимавайте добре, в случай че в персоналния ви парцел сте сложили някой съд, събиращ дъждовна вода. Според законите на щата, водата, която се събира след проливния дъжд е обществена благосъстоятелност. Клетият Гари Харингтън сбъркал като решил да събира течността, с цел да я употребява за лични цели. Полицията повдигнала обвиняване против нарушителя и вследствие на това, Гари прекарал 30 дни в пандиза.

3. Арест, заради покана за другарство във Фейсбук

Не по-малко неуместно е и идващото ни предложение. Внимавайте на кого изпращате покана за другарство в обществените мрежи, тъй като историята на идващият ни участник не приключва доста добре. Докато бил част от жури по време на правосъдно дело, Джейкъб Джок решил да изпрати предложение за сприятеляване във Фейсбук на обвинената. След като осъдили постъпката му на три дни отнемане от независимост, той се опитал да се оправдае, казвайки, че просто желал да види дали има общи другари с младата обвинена.

4. В пандиза, поради бягство от женитба

Само по себе си бягството от сватбения ден не е закононарушение. В случая на Нийл Макардър обаче, нещата стоят по малко по-различен метод. Бедният Нийл не запомнил да попълни документите, нужни му, с цел да подписа брак с годеницата си. Вместо да признае всичко пред половинката си, която с неспокойствие очаквала заветния ден, той решил да вземе нещата в свои ръце. Часове преди венчавката той отишъл до един махленски телефон и се обадил на 911, с цел да предизвести за бомба в църквата „ Свети Джордж “. Вместо стремежи резултат, той прекарал едногодишен „ меден месец “ в пандиза.

5. Заловен, заради качване на рап текстове в интернет

Социалните мрежи още веднъж излизат на напред във времето, само че този път присъединяване им включва издание на рап текстове. Преди да напишете каквото и да е в интернет, вижте случая на идващият ни представител. Камерън ди Амброзио бил изпратен зад решетките заради публикуването на рап текстове с терористични закани във Фейсбук. Полицията не можела да рискува и да си затвори очите за текстовете, съдържащи планове за убийства, макар изказванието на дилетанта, че това е просто рап ария.

6. Арестувана, поради спагети

Внимавайте добре какво добавяте в чантата си, тъй като по време на някоя инцидентна полицейска инспекция, нетипичните предмети у вас, могат да ви изпратят непосредствено в пандиза. Това сполетяло 23-годишната жителка на Флорида Ашли Хъф. Автомобилът на младата жена бил спрян за рутинна инспекция, само че нещо в чантата ѝ приковало вниманието на чиновниците на реда. Ашли носила в себе си субстанция, която доста приличала на метанфетамин. Това, което в действителност имала в дамската си чанта обаче бил сос от кутия SpagettiOs. Едва формалният тест съумял да убеди служителите на реда, че това не е неразрешено вещество, само че младата жена към този момент прекарала цялостен месец зад решетките.

7. Неправилно оповестена за преселник

Една от най-неприятните обстановки, в които можем да се окажем е обвиняването в нещо, което не сме направили. Още по-малко – когато полицията твърди, че си преселник в личната си страна. Животът на Бризейра Торес се прекатурва, когато един ден чиновници на реда я стопират и ѝ желаят персонална карта, която обаче тя не носила със себе си. Външният ѝ тип незабавно подсказал на служителите на реда, че опцията Торес да обитава нелегално в Съединени американски щати била извънредно огромна. Без да одобряват за същински всеки един от предоставените от нея документи, чиновниците изпратили самотната майка в пандиза за повече от четири месеца. В разследване на лишаването ѝ от независимост, тя изгубила жилището и работата си.

8. Вандализмът на непослушните кози

Оказва се, че освен хората сме в полезрението на полицията, която дебне за закононарушения и демонстрация на вандализъм на всички места. Историята на идващите икономически животни ще ви опише в елементи какво тъкмо имаме предвид… Една чисто нова патрулка, излязла от магазина тъкмо преди два дни, паркирала наоколо до зелена поляна и станала жертва на 13 непослушни кози. Те очевидно не харесали чиновниците на реда и решили да изразят негодуванието си към закона, изпочупвайки всеки прозорец на колата, до който съумяват да се доберат. Полицаите се ядосали толкоз доста, че заловили три от козите и ги изпратили право зад решетките. Те останали там, до момента в който комисия за отбрана на животните не поискала тяхното освобождение.

9. Осъден, поради взимането на паяк за пленник

Наясно сме, че присъдите в листата ни ви звучат все по-нелепо, само че изчакайте да видите и идващият ни участник. Брайън Пол Смит с принуда може да се похвали, че е получил 14-месечна присъда, заради взимането на домакински любим за пленник. Пленникът бил не какво да е, а непоносим паяк, който Смит трябвало да гледа за няколко дни. Когато обаче приятелят му си изискал отвратителната гад назад, Брайън заплашил да простреля любимеца му, в случай че не му даде 100 $. Собственикът толкоз се стреснал от опасността, че непосредствено позвънил на полицията. Оказало се, че това не бил първият пленник на обвинения. Той държал и сибирско хъски в дома си.

10. Обвинен за бомбардировач, поради изпускане на газ в библиотеката

Последният ни неуместен случай включва детска постъпка, неверен набор от думи и ужасяваща опасност за бомбена офанзива. Харолд Хейли бил на косъм да прекара 10 години зад решетките и да заплати санкция от 10 000 $ единствено защото… пръднал в учебната библиотека. Чудите се по какъв начин е допустимо? Хейли бил толкоз вдъхновен от постъпката си, че изтичал бързо в тоалетната и написал гордо на парче тоалетна хартия: „ Пуснах бомба в библиотеката! “. Учениците се изплашили от опасността и посочили листа на една от учителките. Тя незабавно разпознала почерка на Харолд, уплашила се и позвънила на 911. Когато обаче чиновниците на реда пристигнали и огледали библиотеката, единственото, което разкрили било странна миризма…

Източник: 10te.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР