Ако погледнем на любовта между двама души като на разказ,

...
Ако погледнем на любовта между двама души като на разказ,
Коментари Харесай

Мария Бакалова се разделя с любовта още в зародиш

Ако погледнем на любовта сред двама души като на роман, то няма подозрение, че точно първата му част ще бъде тази, която би направила най-силно усещане на решилите да се срещнат с него читатели. Причината за това е, че тя по-скоро би звучала като пленителна приказка, представяща разгарящите се сред основните герои усеща, подвластни на неукротима пристрастеност, в сравнение с като елементарна история, описваща улегналите им с времето връзки, носещи успокоителен комфорт, каквито рано или късно намират място във всеки един романс.
И макар че по неписано предписание връзките стартират с окриляващо вдъхновение, не изключено от време на време след него да пристигна смазващо оскърбление... Какъвто в действителност е случая с Мария Бакалова и актуалната ѝ половинка Валери Григоров-младши, на които им се постанова да подложат своята връзка на съществено тестване, с цел да схванат от първа ръка дали обичта фактически е най-могъщата мощ на този свят, способна да устои на компликациите, които ориста постоянно сервира на разкрилите я хората.

Съвсем неотдавна единствената българка, номинирана за влиятелната кино премия " Оскар ", разгласява като 24-часова история в своя персонален Instagram акаунт следващата фотография, на която театралничи пред обектива със своя обичан. Само че от посланието, което написа към нея, излиза наяве, че на тях им следва да се разделят, поставяйки между тях разстояние, равняващо се на цялостен океан, защото всеки от тях ще бъде на друг континент за неопределен срок.

" И просто ей по този начин... Остава ни само ден до последния ни в Гърция ", написала е тя, като е отбелязала своя сътрудник, поставяйки до името му сърце, което единствено по себе си ясно свидетелства за обстоятелството, че сега нейното му принадлежи.
Снимка: Официален профил в Instagram
Както наскоро се разбра, актрисата и риалити героят се срещнаха на снимачната площадка на екшън кино лентата " Мръсни ангели ", работата по който протече в град Солун, намиращ се в южната ни съседка. Мария бе част от артистите, които застават пред камера в лентата, до момента в който Валери бе каскадьор в нея. Сега обаче, откакто фотосите по продукцията дефинитивно завършиха, тя ще би трябвало да се върне назад в Съединените американски щати, с цел да се отдаде на чакащите я там нови планове, а той - в България, с цел да се посвети на идните му изпити, тъй като е студент, избрал специалността " Право ".

Припомняме, че за първи път се разбра, че звездата от " Борат 2 " и някогашният участник от " Игри на волята " са дружно точно на Свети Валентин, когато русокоската показа изображение в обществените мрежи, на което държи букет от червени рози. На него тя означи сина на олимпийската шампионка по пукотевица Мария Гроздева. След това Бакалова качи във виртуалното пространство още един кадър - този път с него, на който театралничат облечени в зимна екипировка, като тя го е хванала внимателно за горната част на ръката.
Снимка: Официален профил в Instagram
За младият мъж се знае, че е последовател на мощните чувства. Така да вземем за пример той се състезава в дисциплинираност Border-cross със сноуборд, а също така е опитвал още много неща, които качват адреналина. Спускал се е по лавинни терени, скачал е от 20-метрова канара, както и с парашут от 3500 м. Тренирал е разнообразни спортове от дребен.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР