Ако победя Дионтей Уайлдър и Джоузеф Паркър, ще се наредя

...
Ако победя Дионтей Уайлдър и Джоузеф Паркър, ще се наредя
Коментари Харесай

Джошуа: Бия Уайлдър и Паркър и се нареждам до Али и Тайсън

Ако победя Дионтей Уайлдър и Джоузеф Паркър, ще се наредя в пантеона на боксовите митове паралелно до Мохамед Али и Майк Тайсън, уверен е Антъни Джошуа. Британецът държи три от международните трофеи в тежка категория, останалите две са владеене точно на Уайлдър и Паркър. Джошуа има късмет да стане първият човек в историята, който събира и петте пояса.

Антъни е първенец на IBF, WBA и IBO. В края на октомври той записа 20-ата си победа - с механически нокаут над Карлос Такам. Следващите му цели са Уайлдър - първенец на WBC, и Паркър - отличник на WBO. Очаква се и двата дуела да се проведат в границите на 2018 година

" Когато договарянията за даден мач са завършили, ще го разглася публично. И тогава ще кажа, че съм на прага да запиша името си до тези на Мохамед Али и Майк Тайсън. В момента знам какво ми следва, само че към момента избирам да мълча ", разяснява Антъни.

Друг евентуален дуел на непобедения до миг първенец е против сънародника му Тайсън Фюри. Боксьорът с прякор Джипси Кинг влезе във фитнеса и тренира за завръщането си след 2-годишно неявяване от бокса. " Пожелавам на Тайсън всичко най-хубаво. Ще бъде ужасно да го видя назад. Хората несъмнено ще са заинтригувани от борба сред нас. "
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР