Ако по времето на вашето раждане Луната се е намирала

...
Ако по времето на вашето раждане Луната се е намирала
Коментари Харесай

Ако си роден с Луна в Близнаци

Ако по времето на вашето раждане Луната се е намирала в знака Близнаци, то това значи, че вашите страсти, усеща и подсъзнание са в синхрон с характерностите на архетипа Близнаци.

Чрез тази публикация целим да ви разкажем и да ви срещнем с тези характерности, като по този метод ще ви помогнем да разберете какво значи, Луната ви да е в зодия Близнаци.

Хората с Луна в Близнаци са пластични. Те се приспособяват извънредно добре както към разнообразни хора, по този начин и към разнообразни обстановки. Това качество им оказва помощ да се оправят изкусно с изправящите се пред тях компликации, тъй като тези хора биха се нагодили ловко към всичко и всички.

Общителни и адаптивни, те завързват другарства елементарно и доброволно. Харизмата и сладкодумието им поражда предпочитание у останалите да търсят връзка с тези хора. Освен това те са извънредно любознателни и попивателни. Бързо се учат на нови занимания и това им носи наслаждение.

Благодарение на множеството им ползи, с времето хората с Луна в Близнаци получават забележително възприятие за просветеност и висока обща просвета, което въздейства удобно на положителната им връзка с близките. Притежават добра памет и увлечение към науката, изкуствата и писането. По този метод те съумяват да намерят общ език и тематики на диалог с всеки човек.

Хората с Луна в Близнаци са веселяци и към тях в никакъв случай не е скучно, само че от време на време наподобяват като че ли са повърхностни и несериозни, което до известна степен в действителност е реалност. Истината е, че тези хора се стремят към многообразие и непрекъснати промени и еднообразието ги отегчава. Освен това не умеят да разпределят добре финансите си и непрекъснато вършат непотребни разноски. До огромна степен тези не толкоз положителни качества ги карат да наподобяват лекомислени и несериозни.

Склонни са да работят вследствие на фантазиите, капризите и бохемството си. Рядко се задържат с един сътрудник за дълго време, защото мимолетните усеща и увлечения на тези хора много постоянно взимат превес над всичко останало. Ако усетят еднообразието в връзките с сътрудникът си, стартират да се отегчават и да търсят нови прекарвания.

 роден с луна в Близнаци

Хората с Луна в Близнаци могат да бъдат извънредно нервни и елементарно възбудими. Често подхождат към сърдечните въпроси с мисъл и са склонни към започване на връзки посредством прелиминарен план за персонална полза. Макар да е допустимо да изпаднат в суматоха при рецесия, в множеството случаи тази реакция е преходна. След като нещата утихнат, стартират да гледат обективно на обстановката и да проучват реакциите си. Именно този развой ги успокоява.

В сложни моменти считат, че оптималната алтернатива за справяне с казуса е да лишават вниманието си. Това се дължи на обстоятелството, че в ранна детска възраст майчината фигура в фамилията им го е правила постоянно в стресови обстановки.

Въпреки не особената емоционалност на хората с Луна в Близнаци, тези хора са мощно рационални и не се двоумят да продължат напред, когато му пристигна времето. Сякаш изчакват верния миг за това и когато той настъпи, те потеглят с цялостни сили към достигането на нови висоти.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР