Ако планирате да забременеете и много искате да имате деца,

...
Ако планирате да забременеете и много искате да имате деца,
Коментари Харесай

Ето най-подходящите секс пози за забременяване

Ако планирате да забременеете и доста желаете да имате деца, евентуално с цел да съумеете, сте склонни да опитате всичко.
Магически чайове, медитация, разходки в природата, повече сън и успокоение – това са единствено една дребна част от методите, посредством които можете да се сдобиете с правоприемник. Разбира се – не би трябвало да пропущаме и най-важното изискване – правенето на секс. В идващите редове ще ви предложим пози, посредством които ще можете да подпомогнете процеса на зачеването.
Ето ги и тях:

Мисионерската
Често пъти набеждавана за „ най-скучната “ поза, тя обаче може да ви помогне да заченете по-лесно. Може би не сте знаели, само че точно тя е една от най-популярните пози, които можете да вършиме, в случай че желаете да се сдобиете с правоприемник. На какво се дължи това? Благодарение на гравитацията, спермата може да проникне по-лесно във вагиналния отвор и да премине към шийката на матката. За да извършите ъгъла на навлизане още по-добър, поставете възглавница под таза си.

С крайници на раменете му
За да извършите тази поза несъмнено би трябвало да сте гъвкава и във форма. Поставянето на краката на раменете на колегата ви по време на сексуален акт, ще разреши на спермата да се приближи по-лесно до шийката на матката, като още веднъж се възползвате от земната гравитация. Освен това преимущество, тази поза ще ви донесе и доста приятност, заради ъгъла на навлизане на члена. Задължително преди изпълняването на тази поза се уверете, че влагалището е овлажнено, другояче рискувате да получите неприятно чувство.

Кучешката
Тази позиция несъмнено е една от най-предпочитаните както от дамите, по този начин и от господата. Тя е от позите, които разрешават надълбоко навлизане – и надлежно – може да помогне на спермата да стигне до матката, правейки забременяването по-лесно.

Обърната ездачка
Ако желаете да изпитате оптимално наслаждение и да дирижирате парада – пробвайте тази страхотна поза. Тя ще ви разреши да контролирате степента на навлизане от колегата, както и да зададете ритъма на половия контакт. Партньорът ви ще бъде прелестно сюрпризиран и възбуден, защото вие ще сте водещата фигура. Повярвайте, че мъжете нямат нищо срещу да бъдат направлявани! Ако желаете да нагорещите термометъра в спалнята до алено, обърнете се! Повярвайте, сътрудникът ви ще се любува еднообразно добре както да ви гледа лице в лице, по този начин и да се любува на формите ви откъм гърба.

Ножици в профил
Докато изпълнявате тази поза, би трябвало да сте обърнати лице в лице. Освен бездънен контакт, тя ще ви обезпечи и подобаващ ъгъл, който ще подкрепи забременяването. Не забравяйте, след приключването на акта да останете в легнало състояние. Според някои проучвания, това може да усили шанса за забременяване.

Поза „ количка “
Тази позиция е за тези от вас, които са същински приключенци под завивките. Как да я извършите? Обърнете се с тил към колегата, по-късно застанете с длани, опрени в пода. Мъжът повдига краката ви и слага неговите бедра сред вашите.

Проникване откъм гърба
При тази поза, вие сте легнали по стомах, а сътрудникът ви прониква откъм гърба. Това надълбоко състояние може да помогне на пениса да проникне по-дълбоко във вагиналния отвор (дори спрямо мисионерската поза). До този извод се е стигнало посредством проучвания, извършени с ЯМР (ядрено-магнитен резонанс).
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР