Ако планирате да посрещнете новата година, като гледате фойерверки, може

...
Ако планирате да посрещнете новата година, като гледате фойерверки, може
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Измиване в навечерието на Нова година, тъй като Метеорологичната служба има лоши новини за фойерверките

Ако планирате да посрещнете новата година, като гледате фойерверки, може би е добра концепция да вземете водоустойчивите си облекла, т.к. нови прогнози от Метеорологичната работа плануват измиване.

Милиони британци ще извърнат очи към небето на 31 декември, до момента в който обичайните фойерверки осветяват нощта в Обединеното кралство, с цел да отбележат новата година. Въпреки това празненствата може да пропаднат, в случай че се има вяра на последната дълготрайна актуализация от Met Office. Тези на изток е най-вероятно да имат ясна панорама към фойерверките, с облаци и дъжд евентуално на запад, което значи, че тази новогодишна нощ може да се окаже влажна за мнозина тази година.

В прогнозата обгръща събота 23 декември до понеделник 1 януари синоптиците споделиха: „ В събота линия дъжд потъва безредно на юг, може би зимно над хълмовете. На север, по-студена дъждовна въздушна маса, тези зимни тук-там, основно над високи терени, и по-меки условия на юг.

Колкото и да е добра вест, някои от нас...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР