Ако питате премиера Кирил Петков, днес е един добър ден

...
Ако питате премиера Кирил Петков, днес е един добър ден
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: Политическа и дипломатическа вихрушка

Ако питате премиера Кирил Петков, през днешния ден е един добър ден за българската народна власт. Първо, той си приказвал с американския президент Джо Байдън. И Байдън, споделил, че му има вяра. На всичкото от горната страна имаме и фотография за доказателство.

За разлика от президента, който също се видял с Байдън и сякаш говорили. Ама фотография няма. А без фотография е съмнително….

Не можахме единствено да разберем за каква “политическа вихрушка” приказва Кирил Петков. Може би е имал поради “върхушка”. Защото към този момент най-малко по думи на негови депутати от “Продължаваме промяната” не чакат политическа буря т.е. предварителни избори.

Петък нормално е единствено ден на майстора, само че през днешния ден имаше опити да се трансформира в ден за умиране. Един съветски сенатор “погреба” Жириновски, а той се оказа в устойчиво положение, само че към момента в болница с Ковид. Нищо че си бе поставил цели осем ваксини от съветските.

За сметка на това амурският тигър Путин от Минесота напълно умря, до момента в който ги принуждавали да създава семенна течност. Този Путин е загуба за човечеството: въпреки всичко е скъпо да се развъжда, че има единствено 500 от неговия тип на планетата.

Другият - Кремълският, бе разгласен публично за фашист от съветски икономист. Но не наподобява да му пука изключително.

България, която най-сетне се регистрира с много всеобщо шествие в поддръжка на Украйна, което надмина по мащаб митингите против Пеевски, се оказа не напълно добре насочена геополитически. Съжаляваме да го напишем, само че всички, които мислят, че десетките хиляди хора с украински флагове на жълтите павета са представителна извадка, би трябвало да видят едно проучване на “Галъп”.
Така че е ясно кой кого ще афишира за личност нон грата в България - Петков Митрофанова или Митрофанова Петков. Особено след следващото съществено конско, което посланичката дръпна на премиера.
Това е! Вихрушка по върхушката!

Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР