Ако питате мен дали бих постъпила така, аз ще ви

...
Ако питате мен дали бих постъпила така, аз ще ви
Коментари Харесай

Фандъкова: Не бих постъпила като Цветанов. Аз бих напуснала важните управленски позиции

" Ако питате мен дали бих постъпила по този начин, аз ще ви кажа: не. Щях да си потегли от значими управнически позиции ".
 87% от българите са на мнение, че казусът с парцелите на Цветанов въобще не е решен  Цветанов: Не се усещам осъден, тъй като няма кой да ме накаже
С тези думи кметът на София Йорданка Фандъкова разяснява пред Нова телевизия абсурда с парцелите на Цветан Цветанов, след който той подаде оставка от Народното събрание, само че не и от зам.-председателското място в ГЕРБ.

Фандъкова изясни непокътнатия пост в ГЕРБ за Цветанов по този начин: " Вероятно аргументите са в организацията на приближаващите избори. Със сигурност той има доста сериозен престиж измежду всички ".

Според нея „ апартаментгейт ” се отразил тежко на ГЕРБ:

" Съгласна съм и с думите на премиера, който сподели: Отвратихме хората. За мен по-страшното е, че минавайки от скандал в скандал, нарушихме доверието на хората в политиката, в политиците и в институциите. Хората не имат вяра на думи, не имат вяра даже и на инспекции. И по тази причина всички би трябвало да поставим старания, с цел да спрем рецесията на доверие. А това става единствено с признание на неточности и с вдишване на отговорност ".

Мисля, че господин Цветанов постъпи вярно като подаде своята оставка от значимите политически позиции. Мисля, че това е вярната постъпка за носене на отговорност. Със сигурност би трябвало да се дават пояснения на хората. Може би беше малко закъсняла реакцията. Дълго време нямаше отговор за обществото, заяви Фандъкова, която също е зам.-председател на ГЕРБ.

Тя разяснява и тематиката със строителството на небостъргача Златен век: " Главният проектант, изключително в огромния град, е фигура, която е подложена на напън отвред – от вложители, от жители, от всички, които имат позиция по дадена тематика. Той е посочил, че без значение от позициите и мненията в SMS-ите, работи поредно. И до момента в който работи по този начин, аз ще заставам зад него ".

Аз си имам жилище и то ми е задоволително – пребивавам в апартамент, който е издигнат като компенсации на унаследен терен в „ Манастирски ливади ” – един от кварталите с недобра инфраструктура, каза Йорданка Фандъкова.

Тя към момента не е решила дали ще се кандидатира за идващ мандат за кмет на София.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР