Ако питаме астролозите, почти нищо в живота ни не зависи

...
Ако питаме астролозите, почти нищо в живота ни не зависи
Коментари Харесай

Защо първородните деца обичат орхидеи

Ако питаме астролозите, съвсем нищо в живота ни не зависи от нас - подредбата на планетите по време на раждането ни е определила огромна част от житейския ни път. Ако се уповаваме на тази концепция, би трябвало да имаме вяра и на това, че редът ни раждане в фамилията дефинира това до каква степен добре се оправяме със стайните растения вкъщи.
 Снимка 332388

Растения за първородни и единствени деца

Първите деца са виновни и амбициозни. Може да са властнически, само че по тази причина пък обичат реда и положителната организация. Те могат да отгледат и най-капризното растение на света. Защото в детайли ще се срещнат с разпоредбите за развъждането им, ще им намерят уместно място и ще ги поливат по график. Орхидеи, фикус лирата, гардениите са за тях.

Растения за вторите деца

Вторите деца търсят внимание, тъй като остават в сянката на огромните и на по-малките. Затова пък съумяват сами да намерят пътя си в живота, отзивчиви са и търсят компромиса. Подходящите за тях цветя са сукуленти, африкански теменужки, бромелия.
 Снимка 426894

Растения за третите и най-малките деца

Те не съблюдават разпоредбите и обичат да поемат опасности. Лесни са за другарство, може би тъй като имат вяра, че всички ги харесват. Те са привикнали всички да се грижат за тях, по тази причина им трябват стайни растения, които съумяват съвсем сами да се грижат за себе си. Такива са дифенбахията, зи замиокулкас, сансевиера.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР