Ако първият мандат не бъде изпълнен от , трябва да

...
Ако първият мандат не бъде изпълнен от , трябва да
Коментари Харесай

Депутат от ПП обяви какво следва, ако първият мандат не бъде изпълнен от ГЕРБ


Ако първият мандат не бъде изпълнен от, би трябвало да се седне и беседва на лидерско равнище. Преговорите да се водят обществено от водачите на партиите. Това прикани Росен Костурков,  народен представител от, част от ИС на групировката, в предаването " Офанзива ” по Нова нюз.

Предстоящите съвещания с президента, Костурков разяснява по този начин:  

„ Отиваме с ясното предпочитание да бъдем градивни. С президента сме имали добър разговор досега и мисля, че той ще продължи. Има доста комбинации, които могат да сформират устойчиво държавно управление в границите на този парламент ”.

Според него имат късмет с първия мандат.

„ Миналата година по това време бяхме в същата обстановка – 7-партиен парламент, 67 депутата, един месец договаряния и най-после успяхме да съставим постоянно държавно управление. Защо да не го създадат и те? ”, сподели още депутатът от Политическа партия.

По думите му обстановката не е лесна, тъй като се задава сложна зима.

„ Малко евентуално е мандатът да връчи мандат на „ Възраждане ”, тъй като те отхвърлят да приказват, с който и да било. Това са 30 депутата, които като че ли ги няма в Народното събрание, не вземат участие в политическия развой ”, сподели още Костурков.

На въпрос бихте ли взели участие в държавно управление с трети мандат на някоя от обединенията, в случай че в него взе участие и, депутатът сподели следното:

„ Ако някоя от обединенията успее с третия мандат да направи държавно управление с присъединяване на, най-вероятно ние няма да й трябваме. Заявили сме, че ще подкрепим политиките на всяко едно държавно управление, които съответстват с нашите ”.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР