Ако Пари Сен Жермен има някакви проблеми за решаване в

...
Ако Пари Сен Жермен има някакви проблеми за решаване в
Коментари Харесай

Меси? Неймар? Не! Ето кой в ПСЖ трябва да бие пряк свободните

Ако Пари Сен Жермен има някакви проблеми за решение в нападателен проект, то един от тях сигурно е кой да извършва директен свободните удари в тима. При имена като и Неймар надали някой различен може да мечтае да е реализатор на тези статични положения.
Един футболист на обаче сподели, че е извънреден занаятчия на директен свободни удари. Ашраф Хакими, който се причисли към парижани през лятото от Интер, сега се раздава за националния тим на Мароко, който късно нощес се класира за 1/4-финалите на Купата на Африка.
Любопитното е, че точно гол на Хакими прати Мароко в идната фаза на конкуренцията. А още по-интересното бе, че голът на Хакими пристигна от директен свободен удар. Крайният защитник означи свръхестествен гол, с който впечатли даже противниковите играчи.
Попадението на Хакими бързо се трансформира в шлагер в мрежата, а мнозина се питат за какво той не извършва директен свободните удари в отбора на ПСЖ. Самият Хакими бе запитан след мача за това, като отвърна: " Ще опитам да приказвам с Меси и Неймар за това. " Самият Хакими обаче не е окуражен, че ще получи късмет.

Content made on
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР