Ако папката с третия проучвателен мандат бъде връчена на БСП,

...
Ако папката с третия проучвателен мандат бъде връчена на БСП,
Коментари Харесай

ГЕРБ склонни на разговор и с Нинова за третия мандат?

Ако досието с третия изследователски мандат бъде връчена на Българска социалистическа партия, ГЕРБ ще води диалози с партията на Корнелия Нинова . Това разгласи в студиото на " Събуди се " депутатът от ПГ на ГЕРБ/СДС Екатерина Захариева .

Въпреки поръчката Захариева дефинира сходен диалог като " сложен " и " съвсем неосъществим ", а повода - Българска социалистическа партия е единствената партия, за която има общо решение на Конгреса на ГЕРБ - да не се влиза в коалиция със столетницата .
 Третият мандат още веднъж отива в Българска социалистическа партия
Третият мандат още веднъж отива в Българска социалистическа партия

Дали левицата и Политическа партия ще сближат позиции?

В последните няколко седмици че третият мандат би бил най-успешен, в случай че бъде връчен на " Демократична България " , само че няма индикации, че такова решение ще бъде взето от президента Румен Радев, който по време на консултациите организира най-остър диалог точно с Демократична България, а и в словото си при разкриване на 48-то Народно заседание нападна точно " войнолюбците ".

И през днешния ден Захариева акцентира че с " Демократична България " ГЕРБ имат най-вече общи визии, а. Въпреки това, по думите на Екатерина Захариева, ГЕРБ са провели диалози с всички политически сили, .

Народният представител отхвърли да предвижда у кого ще отиде досието с третия мандат, само че съобщи, че съгласно нея възможностите за сформиране на кабинет са дребни.
 Румен Радев: Парламентът без да потегли от ден на ден се дави в кавги
Румен Радев: Парламентът без да потегли от ден на ден се дави в кавги

За връчването на третия мандат ще изчака да му върнат публично досието от Политическа партия

Екатерина Захариева счита, че това Народно заседание е извънредно продуктивно , като упрекна Министерски съвет, , че не демонстрира никаква законодателна самодейност . Бившият външен министър на ГЕРБ отбрани всички тези по тематиките енергетика на партията, още веднъж с нападки по отношение на " Продължаваме промяната ". 
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР