Ако отиваме на избори, да отиваме на нови предсрочни парламентарни

...
Ако отиваме на избори, да отиваме на нови предсрочни парламентарни
Коментари Харесай

В ПП-ДБ сигурни, че няма да се стигне до избори 2 в 1


" Ако отиваме на избори, да отиваме на нови предварителни парламентарни избори. Въпреки това нямам доверие, че ще има нови избори дружно с европейските през лятото, тъй като има доста значими неща, които би трябвало да се създадат ". Toва съобщи депутатът от парламентарната група на ПП-ДБ Настимир Ананиев пред Българска национална телевизия.

По думите му няма по какъв начин 63 народни представители да държат всичко в ръцете си.

Ананиев не схваща за какво ГЕРБ са забили пети в пръстта и Външно министерство би трябвало да остане в ПП-ДБ, а Мария Габриел да стане министър председател, настоя Настимир Ананиев. В съглашението не пишело, че Габриел би трябвало да оглави Министерство на външните работи. Обсъжда се с изключение на промяната на здравния министър и министъра на електронното ръководство, само че и накоментира Настимир Ананиев.
 Меглена Плугчиева срещу Министерство на външните работи да се търгува като интернационален отдел
Меглена Плугчиева срещу Министерство на външните работи да се търгува като интернационален отдел

Ако някой желае партийни контакти, това ставало посредством Европейския парламент

Той се надява политическите пристрастености да се успокоят - министър председателят акад. Николай Денков да поеме Министерство на външните работи след ротацията, а Мария Габриел да стане министър председател.  на ултиматума на ГЕРБ. Формацията на Кирил Петков и Христо Иванов не споделят и любовта, изразена от ръководителя на парламентарната група на Движение за права и свободи Делян Пеевски.

Ананиев е обезпокоен, в случай че ГЕРБ желаят да се отсрочи ротацията и тя да не се случи през март месец, до момента в който не се успокоят политическите пристрастености.

По отношение на основаната краткотрайна комисия за определяне на всички обстоятелства и условия към Ананиев уточни, че Нотариуса е имал две ЕГН-та. Въпросът е по какъв начин ги е получил? Всички знаем по какъв начин - посредством корупцията, която е най-големият палач, посочи. Той се надява да се извадят оптимално доста обстоятелства за групата на Мартин Божанов. Ананиев добави, че притеснителното е не кой се намира в листата с магистратите, ходили в клуб SS, а на кого е извадено досието оттова.

За (СОС) и има ли ново болшинство в градския парламент, Настимир Ананиев съобщи, че в СОС се е видяла огледалната превзета страна - ГЕРБ управляват повече комисии в общинския съвет. ГЕРБ си работят без проблем с Българска социалистическа партия, " Възраждане " и Има Такъв Народ в СОС, уточни той. И да даде образец, че и в Народното събрание ГЕРБ работили, когато би трябвало, с опозиционните партии.
 Правителство в този формат ще има и след 6 март, успокоява Кирил Петков
Правителство в този формат ще има и след 6 март, успокоява Кирил Петков

ПП-ДБ обаче държат Николай Денков да е външен министър
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР