Ако отдавна не сте имали гадже, а дълбоко искате най-после

...
Ако отдавна не сте имали гадже, а дълбоко искате най-после
Коментари Харесай

Женско помагало: Как да си хвана гадже в няколко прости стъпки

Ако от дълго време не сте имали гадже, а надълбоко желаете най-сетне да имате връзка, евентуално се питате къде грешите. Чудите се за какво мъжете не ви виждат или ви виждат единствено несъответствуващите. Може би е нещо в държанието ви или пък в облеклото ви. Питате се дали не сте прекомерно намусена или пък прекомерно разговорлива. Със сигурност в главата на всяка необвързана жена се раждат хиляди въпроси и евентуално някои от тях са основателни. Понякога да си хванеш гадже е сложна задача, чийто триумф се дължи на умишлено пренастройване на цялостната визия, държание, лъчение и другарство. Ето по какъв начин в 6 елементарни стъпки да си хванете гадже.

Не забравяйте, че множеството мъже обичат да преследват
Ако желаете да предизвикате интереса на мъж, не му се давайте незабавно. Накарайте го да ви преследва известно време без да се дърпате прекомерно отявлено, тъй като по този начин ще го накарате да се откаже. Подавайте му топката понякога. Демонстрирайте интереса си. Някои мъже обичат дори по-дългото гонене. Бъдете наблюдателни и следете неговите знаци. Флиртувайте.

Поддържайте се във форма
Много постоянно външният тип в действителност има значение. Ако изглеждате зле, неугледно, неподдържано и в недобра форма, това несъмнено ви пречи да си намерите ново гадже. Тренирайте, хранете се вярно, поддържайте фигурата си и се грижете за косата, визията си, грима си. Цялостното ви положително лъчение има голямо значение. Мъжете обичат първо с очите, след това със сърцето. За да ви обърне внимание, той първо би трябвало да е притеглен от вас образно.

Обличайте се атрактивно, а не наложително съгласно модата
Сляпото следване на модата, което не е съобразено с самостоятелните особености на тялото ви и стила ви от време на време може да ви изиграе неприятна смешка. Най-добре е да изградите собствен личен жанр, който да включва атрактивно облекло, което никога да не е прекомерно предизвикателно и да насочва неправилни послания. Обличайте се по този начин, че да ви виждат, само че без облеклото ви да крещи, че сте подготвена на всичко, с цел да си хванете гадже.

Не бъдете прекомерно отрицателни
Негативизмът отблъсква освен когато става въпрос за връзки и срещи, само че и в общуването изобщо. Твърде отрицателните хора, които излъчват скептицизъм във всяко едно отношение отблъскват другите. Посланията, които изпращате с негативната си настройка към всичко приказва на близките да стоят надалеч от вас. Никой не търси мрачност в общуването, таман противоположното. Ако сте ведри, смеете се и сте положително настроени, ще имате доста по-голям късмет с мъжете.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР