Ако от Има такъв народ потърсят подкрепата на Демократична България,

...
Ако от Има такъв народ потърсят подкрепата на Демократична България,
Коментари Харесай

Христо Иванов: Ако от Има такъв народ потърсят нашата подкрепа, ние ще бъдем готови за разговори

Ако от " ИТН " потърсят поддръжката на " Демократична България ", тя ще бъде подготвена да влезе в виновни и градивни диалози на база на тяхната визия какво би могло да бъде новото ръководство.

Това съобщи на консултациите при президента Румен Радев ръководителят на " Демократична България " Христо Иванов.

" На този стадий хубавичко основа, върху която би трябвало да се разсъждава и върху която би трябвало да фокусираме напъните си за виновен опит да излъчим ръководство, е мандатът на втората политическа групировка. Тези, които желаеха смяна, в своето болшинство избраха да възложат вярата си за осъществяване на ново ръководство на " ИТН ", добави той.

По думите му, " Демократична България " има своята амбициозна визия за решение на трите рецесии, пред които е изправена България - здравна, икономическа и рецесия на държавността.

" Избирателят отреди на " Демократична България " петото място в Народното събрание. Това място е мощно усъвършенствано от позиция на сегашните ни резултати и упованията, които бяха образувани. Ние сме политическа мощ във напредък, само че не считаме, че това място ни отрежда измежду тези субекти, които биха могли да имат първостепенна роля в претендирането за мандат, който ви да им връчите ", сподели още Иванов, обръщайки се към президента.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР