Ако от ГЕРБ се съмняват, че зам.- главният секретар е

...
Ако от ГЕРБ се съмняват, че зам.- главният секретар е
Коментари Харесай

Иван Демерджиев: Има информация, че зам.- главният секретар е замесен в трафик на мигранти

Ако от ГЕРБ се съмняват, че зам.- основният секретар е забъркан в трафик на мигранти, какво остава за редовите чиновници и за метода, по който се опазва българската граница. Това съобщи някогашният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев в ефира на БТВ.

" Има оперативна информация, че този човек сега е заместител основен секретар в Министерство на вътрешните работи ", добави той.

Демерджиев изясни, че информацията е известна както за Австрия, по този начин и за България и останалите ни европейски сътрудници.

" Не би трябвало да се разрешава такива хора с такава биография да доближават до постове, които са в подножието на най-високите постове в Министерство на вътрешните работи ", безапелационен е някогашният вътрешен министър и добави, че когато той е бил на поста, въпросният човек е заемал по-нисък пост в системата, само че не е имало задоволително данни да бъде отхвърлен.

Демерджиев оспори твърението на настоящия министър, че мигрантския поток понижава.

" Мигрантските центрове са претъпкани. Ако са претъпкани при намаляващ напън, това значи, че защитата на границите се утежнява. Може би по тази причина Австрия, която нямаше никакви искания към България, а само към действието на Шенген, в този момент декларира съответни искания към дейности “.

Снимка: БГНЕС

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР