Ако оставката на главния прокурор Иван Гешев ще реши проблемите

...
Ако оставката на главния прокурор Иван Гешев ще реши проблемите
Коментари Харесай

Гешев готов да хвърли оставка, ако с това изчезнат кризите

" Ако оставката на основния прокурор Иван Гешев ще реши проблемите с цените на тока, храните, икономическото състояние на страната , в това число ще приключи Коронавирус пандемията в България и в целия свят, откакто това се случи, аз на драго сърце ще си подам оставката ". Това съобщи основният прокурор Иван Гешев по тази причина дали ще отговори на апелите за оставка и от новия правосъден министър Надежда Йорданова.

Гешев настоя от правосъдния министър да му уточни какви са основателните аргументи да си подаде оставката . На въпроса " Защо би трябвало да си подам оставката " обаче на Гешев никой не може да му даде съответен образец, той не чувал друго с изключение на политически изказвания.
 Гешев брани магистратите от политическа агитация и пиар
Гешев брани магистратите от политическа агитация и пиар

Всеки прокурор взима решения на база вътрешното си разбиране

Въпреки това обвинител номер едно пожела триумф на новия правосъден министър, като се надява, че прокуратурата съответствува с вижданията на новия министър председател Кирил Петков за нулева корупция. " Нулева корупция в действителност е невъзможна, тъй като е невъзможна и нулева престъпност изобщо, само че по-скоро нулева приемливост въобще към престъпността ", заяде се Гешев с кабинета на " Продължаваме промяната ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР