Ако още не сте попадали на Whisper, с две думи,

...
Ако още не сте попадали на Whisper, с две думи,
Коментари Харесай

Нова тенденция в секса

Ако още не сте попадали на Whisper, с две думи, това е обществена мрежа, в която на потребителите е разрешено да разгласяват фотоси и клипове анонимно. Повечето изявления в приложението не са толкоз изненадващи. Това, което прави усещане, е броят на мъжете, които разгласяват разгласи, в които молят други господа да вършат секс със личните им съпруги. Докато първоначално това може да шокира, в действителност става дума за нова наклонност в спалнята. Тази полова интензивност, която хората назовават рогоносец, не е обаче типичната тройка. Според сексолозите този култ може да се прояви в друга степен и във всяка връзка, а освен в хетеросексуални връзки, написа struma.bg.
Защо някой би се радвал на този финален вик в секса?
За доста хора този тренд дава на сътрудниците пространство за проучване на техните полови стремежи по нов и друг метод. В доста връзки това е форма на фентъзи ролева игра, която се харесва на доста двойки. Сертифицираният секс терапевт доктор Джо Корт споделя, че тази форма на „ еротизирана машинация “ включва свидетелската страна, тъй като на „ рогоносеца” му е прелестно да вижда колегата си полово задоволен. Рогоносенето всъщност е полов интерес, когато някой се възбужда от гледането на колегата си да прави секс с различен. То може да включва случаен брой комбинации от пол и полова ориентировка. Разликата сред тройката и рогоносеца 101 е, че в първия случай тримата сътрудници взаимодействат полово. При втория сюжет има трима души, само че не всички те са взаимно ангажирани участници в половата интензивност. Рогоносецът е индивидът, който гледа. Разбира се, има детайл от BDSM, участващ в рогоносенето. Притежателят на рогата е в покорна роля. Много хора споделят, че рогоносенето е съвсем друга форма на мазохизъм. В доста случаи рогоносецът се оказва полово възбуден, до момента в който следят по какъв начин се развиват събитията. Междувременно рогоносецът господства над един или двама участващи мъже, което може да се усеща доста овластяващо.
Рогоносенето не е същото като изневярата
При него рогоносецът е наясно с дейностите на колегата си, които се случват пред него, и изисква непрекъсната връзка. Този развой също по този начин включва всички в интимността, въпреки и по друг метод. Интернет трафикът демонстрира, че огромен брой хора всекидневно търсят думата „ рогоносец “ в Гугъл. Освен това многочислени порно уеб сайтове оповестяват, че „ рогоносец порно “ е една от най-търсените им категории.
Ако вашият сътрудник е изразил интерес към този съвременен тренд в секса, само че не се чувствате отлично от концепцията, постоянно може да опитате някои въвеждащи действия, с цел да тествате водите. Например вие или вашият сътрудник може да споделяте секс мечти, които включват други хора. Или споделяйте истории за минали полови прекарвания. Ако желаете нещо по-ангажирано, може да изпратите колегата си на среща с някой различен и да го накарате да показа интимните детайлности, откакто завърши. Докато рогоносенето звучи малко необичайно, някои хора упорстват, че това доста е подобрило интимността им с непрекъснатата им половинка. Но, несъмнено, като всяко друго нещо на този свят, това не е лъжица за всяка уста.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР