Ако очаквате някаква конкретика - не мога да ви дам

...
Ако очаквате някаква конкретика - не мога да ви дам
Коментари Харесай

ИТН след срещата с ГЕРБ: Имена на министри не сме обсъждали

„ Ако очаквате някаква конкретика - не мога да ви дам такава. Защото изслушахме техните хрумвания и оттук насетне ще би трябвало да ги обсъдим с сътрудниците. Да помислим. Но по този начин или другояче - това беше първа среща. Нищо съответно не се случи на нея. Казахме някои наши цели ”.

Това съобщи Тошко Йорданов пред публицисти след срещата си с преговорния екип на ГЕРБ-СДС в Народното събрание. На масата за договаряния седнаха трите дами от ГЕРБ - Теменужка Петкова, Рая Назарян и Деница Сачев, а на масата против тях застанаха Тошко Йорданов, Станислав Балабанов и Павела Митова. По думите му „ обстановката е задоволително тежка и комплицирана ”.

„ Защото страната без държавно управление е блокирана. А въпреки това – с неприятно държавно управление е по-зле. От година и нещо обясняваме, че най-правилният вид за нас е експертен кабинет. Колегите от ГЕРБ очевидно са достигнали до тази концепция. Но от концепцията за експертен кабинет до реализацията му има доста работа ”, акцентира той.

Йорданов беше безапелационен, че извършеният диалог с ГЕРБ е бил " по конкретика, а не беше общ ". " Хората си споделиха управническата стратегия. Ще помоля да не се вършат някакви генерални заключения. Не сме разговаряли за министри. Между хрумвания и реализации има избран път за извървяване ", уточни той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР