Ако областният управител Благомир Коцев върне бюджета за прегласуване, това

...
Ако областният управител Благомир Коцев върне бюджета за прегласуване, това
Коментари Харесай

Кметът на Варна: Връщането на бюджета, би блокирало дейностите в града

Ако регионалният шеф Благомир Коцев върне бюджета за прегласуване, това ще блокира дейностите в града, сподели кметът на Варна Иван Портних.

Според него, това би имало тежки последствия за града - ще спрат ремонтите на улици, построяването на детски градини, ремонтите на междублокови пространства и паркинги, а хората в потребност няма да имат здравни и обществени помощи.

Той напомни, че държавният бюджет е бил признат с голямо забавяне, в резултат на което с голямо забавяне е гласуван и локалният бюджет. Това е тенденциозен и целенасочин опит на държавното управление за бойкот на Варна, счита Иван Портних.

Според кмета, Благомир Коцев желае връщането на колите в Морската градина посредством паркинги, изплатени от общината от частни притежатели. Това е концепция за съсипването на парка, безапелационен е Портних.

Той сподели, че Благомир Коцев апелира заповедите за възбраната на колите в Морската градина в качеството си на обвързван с компаниите, които са притежатели на заведение там.

Очаква се на следващия ден регионалният шеф Благомир Коцев да даде специфичен брифинг, на който да разяснява противоречивите тематики.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР